Sneller Herstel
Toolbar
header foto

Fieldlab Eerstelijnszorg – Thermion

De kosten in de zorg blijven stijgen. Veel onnodige zorg en kosten kunnen worden bespaard door betere samenwerking bínnen de eerste lijn, maar ook tussen eerste en tweede lijn. Het fieldlab richt zich op het samen met het MKB testen en door ontwikkelen van concept en prototype innovaties gericht op integrale & digitale zorg (tussen verschillende zorgverleners en met de patiënt), preventie (langer gezond blijven) en gebundelde zorg (zorg voor oudere patiënten met meerdere ziektes en aandoeningen).

Wat is de ambitie van het Fieldlab in Thermion?

Logo Thermion

Het Academisch gezondheidscentrum Thermion is gevestigd in een monumentaal pand midden in de wijk Lent bij Nijmegen, waar sinds 2012 een groot aantal zorgaanbieders zijn gevestigd. Thermion is een krachtenbundeling van ondernemende zorgprofessionals die de samenwerking hebben gezocht met hoogwaardige kennispartners. Belangrijke partners zijn het Radboudumc, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de ZZG Zorggroep. Gezamenlijk staan wij voor
innovatie en verbetering van de eerstelijns zorg. We maken de verbinding met innovaties uit het bedrijfsleven en willen bedrijven helpen producten te testen en versneld naar de markt te brengen.

Thermion