Blog jij al mee op Gouden Kansen?

4 oktober 2016

Praten over sport, coaching, de ontwikkeling van sportalent en zoveel meer. De blog GoudenKansen.eu is de ideale plek om met elkaar het gesprek ťn de discussie aan te gaan. Maar blog jij eigenlijk al mee? Het doel van Gouden Kansen is om iedereen die met of voor talent werkt, met elkaar in gesprek te laten gaan en van elkaar te laten leren. Op die manier werken we samen aan verbetering.

Het HAN Centre of Expertise Sport & Talent is de initiatiefnemer achter Gouden Kansen. Graag betrekken wij iedereen die wat doet of te maken heeft met sport en talentontwikkeling. Wat vragen we van jou? Bijvoorbeeld om eens zelf een blog te schrijven. Past dat niet echt bij jou? Dan hopen we natuurlijk dat je meeleest en je mening in reacties geeft bij de diverse blogs die geplaatst worden.

Ook bloggen?
Ben jij enthousiast en wil je ook bloggen? Graag! Je onderwerp kies je zelf, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat het raakvlakken heeft met sporttalent, talentherkenning, ontwikkeling, training, coaching en/of sport en onderwijs. Je kunt je blog zelf uploaden of hem naar ons mailen. Wij hopen samen met jullie te werken aan de toekomst van sporttalent.