logo Start Academy
foto Start Academy

Praktische informatie

Lees op deze pagina meer over de locatie, startdata, kosten en de kennismakingsworkshop.

Locatie

De Start Academy is te vinden op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), campus Arnhem: Ruitenberglaan 29, ruimte 3.25 en 3.10.

Startdata

Er zijn twee momenten per jaar dat je kunt starten: september en februari. Per startdatum stellen wij de groepen zorgvuldig samen zoals wij dat van belang achten voor het traject, rechtdoend aan onze visie én met oog voor de persoonlijke groei van elk individu.

Voor elk startmoment geldt dat je er rekening mee moet houden dat er drie vaste Start Academy dagen per week zijn: dinsdag, woensdag en donderdag. Op de Start Academy dagen worden offline trainingen aangeboden, volg je workshops, werk je samen aan een project en werk je in je groep of in je SWAT-team aan opdrachten en je persoonlijke doel(en).

Wil jij je tussenjaar liever op een andere manier indelen? Bijvoorbeeld starten in september, in de winter reizen of werken in het buitenland en vervolgens vanaf het voorjaar het traject afronden? Indien er voldoende jongeren zijn met ditzelfde plan, kunnen we daar een groep mee maken. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Kosten

De kosten voor deelname aan het programma van de Start Academy zijn € 1500,-.

Houd rekening met een extra kostenpost van maximaal € 100,-. Dit in verband met een aantal opdrachten in het programma.

Kennismakingsworkshop

Een aantal keer per jaar, tijdens de Open Dagen van de HAN, organiseren we een gratis kennismakingsworkshop. Zowel jongeren als ouders kunnen hier aan deelnemen. We gaan dieper in op het programma en laten je ervaren hoe het zal zijn als je het programma van de Start Academy volgt.

De kennismakingsworkshops geven we tijdens de Open Dagen van de HAN. De data van de Open Dagen voor het komende studiejaar 2020-2021 zijn:
zaterdag 28 maart 2020 te Arnhem en zaterdag 4 april 2020 te Nijmegen. De tijden zijn van 10.00 - 15.00 uur.
Ongeveer een maand vóór de Open Dag is het mogelijk om je daarvoor aan te melden; meer informatie daarover vind je dan op deze pagina.

Meld je aan:

  • Zaterdag  28 maart 2020, Arnhem: volgt
  • Zaterdag 4 april 2020, Nijmegen: volgt

Op aanvraag
Heb je zelf een bijeenkomst georganiseerd rondom studiekeuze en/of persoonlijk leiderschap? Lijkt het je een goed idee om ons daarvoor uit te nodigen, zodat we een bijdrage kunnen leveren? Bijvoorbeeld door wat te vertellen over de Start Academy of door een (kennismakings)workshop te geven? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.