logo Start Academy
foto Start Academy

Voor wie?

De Start Academy is er speciaal voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar die twijfelen. Jongeren die meer uit het leven en uit zichzelf willen halen, die zich afvragen wat hun vervolgstap zal zijn en die daar ondersteuningábij willen krijgen.

Kies jij voor een tussenjaar? Of wellicht ben je gestopt met je studie omdat het niet was wat je ervan had verwacht? Wil je graag iets spannends doen en een leuke tijd hebben? Wil je anderen ontmoeten en ook nog iets nuttigs doen en iets leren? De Start Academy combineert dat allemaal voor jou.

Studenten van de Start Academy

De achtergrond van onze studenten is zeer divers, en wij geloven dat dat een van de succesfactoren van de Start Academy is. Schoonheid zit in de verschillen. Onze jongeren hebben eindexamen HAVO, VWO of Gymnasium gedaan, hebben net een MBO-opleiding afgerond of zijn gestopt met een studie binnen het HBO of WO.

Wil je weten waar onze studenten vandaan komen en wat ze na de Start Academy als vervolgstap zijn gaan doen? Kijk dan hier op onze blog op de landkaart posters die we hebben gemaakt.

Lees hier meer over de ervaringen van huidige deelnemers en oud-deelnemers van de Start Academy.