Auteursrecht Informatiepunt

Iedere docent, lector of student van de HAN zal op een gegeven moment vragen hebben die te maken hebben met auteursrecht.

Want niet alleen het zoeken en vinden van echt goede informatie is moeilijk, ook het correct en legaal verwerken en delen van deze informatie is lang niet altijd eenvoudig en vanzelfsprekend. Want:

Op deze en vele andere vragen wordt op deze site een antwoord gegeven.

De site van het Auteursrecht Informatiepunt wordt primair bijgehouden door vertegenwoordigers van het Servicepunt Lesmateriaal en de HAN Studiecentra.
Het Servicepunt Lesmateriaal verzorgt de organisatie, administratie en productie van readers en ander onderwijsmateriaal, op papier (readers) of digitaal (#OnderwijsOnline) en geeft advies over het gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal.

Het Expertteam Auteursrecht bestaat daarnaast nog uit mensen van de afdelingen Juridische zaken, ICT in het onderwijs en Marketing, communicatie en voorlichting.

Wie geen antwoord kan vinden op zijn vraag of graag een persoonlijk advies wil is van harte uitgenodigd contact op te nemen met het Auteursrecht Informatiepunt.