Hoe werkt reserveren?

Is het materiaal dat je wil lenen uitgeleend? Plaats dan een reservering. Het reserveren van materialen is kosteloos en mogelijk bij alle locaties van HAN Studiecentra. Hier zit wel een maximum aan; per lener mag je tien reserveringen plaatsen.

 

Reserveren regel je eenvoudig zelf via de catalogus door bij uitgeleende materialen op ‘reserveren’ te klikken. Je kunt enkel items reserveren die op dat moment zijn uitgeleend, dus geen aanwezige items. Ben je student? Dan log je hier in met je e-mailadres van de HAN en je wachtwoord. Medewerkers loggen in met HANaccount@han.nl en bijbehorend wachtwoord. Kies vervolgens de gewenste afhaallocatie.

 

Ook bij de balies van HAN Studiecentra kun je terecht om materialen te reserveren. Het aanvragen van materialen uit Arnhem in Nijmegen en omgekeerd is mogelijk, maar dit kun je niet online zelf regelen. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

 

Zodra je reservering klaarstaat, ontvang je een e-mail. Je kunt je reservering dan binnen een week op vertoon van je HAN-card afhalen aan de balie van het door jou gekozen studiecentrum.

 

Voor meer informatie en instructies verwijzen we je graag naar deze libguide . Mocht je er niet uit komen of vragen hebben, dan helpen we je graag telefonisch of per mail verder. Onze contactgegevens vind je hier