Hoe werkt verlengen?

Is de uitleentermijn van je geleende materialen verstreken, maar ben je nog niet uitgelezen? Geen zorgen; het is mogelijk geleende materialen te verlengen, mits deze niet zijn gereserveerd door een andere lener. Zolang de materialen niet door een andere lener worden gereserveerd, kun je geleende materialen blijven verlengen, met een maximum van tien keer.

Indien je een boete oploopt van meer dan €6,- wordt je account geblokkeerd en kun je niet meer gebruikmaken van alle diensten van HAN Studiecentra. Dit betekent ook dat je geleende materialen niet kan verlengen totdat de boete is voldaan. Is dit bij jou het geval, kom dan even langs een van onze balies om je boete te voldoen.

Verlengen doe je eenvoudig zelf via de catalogus. Als student log je hier in met je e-mailadres van de HAN en je wachtwoord. Medewerkers loggen in met HANaccount@han.nl en bijbehorend wachtwoord. Wil je meer informatie of instructies? Check dan deze libguide. Mocht je er niet uit komen of vragen hebben, dan helpen we je graag telefonisch of per mail verder. Onze contactgegevens vind je hier.