Nieuwe versie Atlas Ti

Er is een nieuwe van Atlas Ti beschikbaar. Deze wordt op de vaste computers van de HAN geïnstalleerd en is beschikbaar in het HAN bedrijfsportal (Company portal) voor installatie op HAN laptops.  

Atlas Ti 9.0.22.0 heeft een ander licentie mechanisme via internet.

Om Atlas Ti 9 te kunnen gebruiken moet je éérst een Account aanmaken bij Atlas Ti (dit geldt voor iedereen binnen de HAN): https://login.atlasti.com/u/signup

Daarna kun je met onderstaande url gebruik maken van de HAN licentie.

https://my.atlasti.com/licenses/redeem/activate/I-7FF-469-CC1-75A

Aangezien het een HAN licentie betreft, móet je je te registreren met je HAN emailadres. Op deze manier kunnen wij controleren of de licentie alleen door HAN medewerkers en studenten gebruikt wordt. Accounts zonder HAN emailadres worden geblokkeerd!

Let op! De licentie voor Atlas Ti 8.4.24.0 is tot 5 september 2021 geldig, daarna heb je nog 30 dagen de tijd om de nieuwe versie te installeren voordat Atlas Ti 8.4.24.0 het niet meer doet.

Ben je docent, deel deze informatie dan met je studenten!

Ondersteuning
Voor vragen over de technische kant (toegang, licentie, hulp bij installatie) kun je terecht bij ask@han.nl.

Voor vragen over de inhoudelijke kant verwijzen wij je naar de website van Atlas.ti. Daar zijn verschillende video-tutorials te vinden: https://atlasti.com/video-tutorials/ en er is een FAQ: https://atlasti.com/support/faq-overview/