HAN Talent Academy
Toolbar
header foto

Nieuws van het moment

Infobijeenkomst gemist? (25 maart 2021)

Kijk deze hier terug

Geïnteresseerd, maar nog wel vragen? Of gewoon eens meer horen over het programma? Op donderdag 25 maart was er een online infobijeenkomst. Je kunt hier de opname van de bijeenkomst terugkijken. Daarna toch nog vragen? Stuur ons een mailtje! talentacademy@han.nl

Vragen die gesteld zijn in de chat: 

Is het onderwijs in het Engels of in het Nederlands? 

Het onderwijs van de Talent Academy is in het Nederlands. Het kan voorkomen dat je eens een Engelstalig boek of artikel moet lezen, maar de voertaal is Nederlands. Als je een minor aan de Radbooud Universiteit gaat volgen, dan is het onderwijs van de Radbour Universiteit wel in het Engels. 

Stel, ik kom een paar studiepunten tekort, word ik dan sowieso niet toegelaten?

Het uitgangspunt is dat je geen studievertraging hebt. Met een tekort van een paar punten heb je nog niet per se vertraging. Wel zullen we je (bij grotere studiepuntentekorten) vragen naar het hoe en waarom van dit tekort om zo met jou te bepalen of het wel verstandig is om meer studielast aan te gaan. 

Kun je tussentijds stoppen?

Ja, dat kan. We verwachten dat je aan het programma begint met het doel om het af te maken. Maar om wat voor reden dan ook kan het gebeuren dat dat niet lukt. Als bijvoorbeeld blijkt dat je deelname aan de Talent Academy te veel tijd kost en dat (je bang bent dat) je reguliere studie daaronder gaat lijden, dan kan het verstandig zijn om te stoppen. Dat kan zo nodig per direct. Je krijgt dan de modules die je tot op dat moment behaald hebt als 'extra gevolgd onderwijs' op je diploma in plaats van 'honoursonderwijs' als je het hele traject afmaakt. 

Komt de powerpoint van de presentatie online te staan? 

Jazeker, hier is ie! 

Interview met Nienke - maart 2021

Onze alumna Nienke Lankveld vertelt alles over haar ervaring bij de Talent Academy. Lees het hier

Project: Drop 2 Drink

Een voorbeeld van een project dat je bij de Talent Academy kunt verwachten is Drop 2 Drink (D2D Water Solutions). De opdrachtgever (D2D) is met een groep studenten van de Talent Academy aan de slag gegaan met (let op!) een niet strak gekaderde opdracht rondom het vermarkten van de waterzuiveringsunit van D2D. Gevolg: een nominatie voor de Achterhoek Open Innovatieprijs. Je kunt via de link de nominatiefilm bekijken (3 min.) Uiteindelijk is het team op 14 maart 2019 als 2e geïndigd van 31 genomineerden!

Of klik op deze link voor de YouTube video