HAN Talent Academy
header foto

Ins & outs

De Talent Academy is een honoursprogramma van de HAN. Wil, kun en durf jij meer naast je studie? Kijk eens rond op onze site om te zien of dit programma iets voor jou is.

 

De Talent Academy is een verzameling enthousiaste studenten, docenten en partners uit het bedrijfsleven. 

Behalve de ervaring levert elk semester van ons tweejarige programma je ook nog 7,5 EC extra op je diploma op. In totaal dus 30 EC bovenop je reguliere studiepunten.

Onderwerpen

In ons programma komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: 

  • Big Data Analytics óf Applied Business Research
  • Communicatie & Samenwerking óf Uncertainty & Complexity bij organisaties
  • Innovatie: ga aan de slag voor een opdrachtgever met een innovatieproject  
  • Óf zelfleiderschap óf academische vaardigheden

Soms werk je individueel, soms in duo's of groepen. 

Je TA-vakken worden officieel op je cijferlijst vermeld en onderscheid je je daarmee van andere studenten en startende professionals. Als je bovendien het academische traject gevolgd hebt, kun je rechtstreeks naar bepaalde masters aan de Radboud Universiteit doorstromen.

Wie, wat, waar?

De Talent Academy is bedoeld voor studenten die aan een aantal randvoorwaarden voldoen. Check hier of de TA voor jou toegankelijk is.   Lees meer...

Wat ga je doen?

Een open deur: de Talent Academy is hartstikke leuk en leerzaam. Je werkt samen in een multidisciplinair team (je klasgenoten komen vanuit allerlei opleidingen); je doet ervaring op in de praktijk; leert analyseren, onderzoeken en anders kijken naar vraagtsukken. Maar er is meer!  Lees meer...