HAN Talent Academy
Toolbar
header foto

Ins & outs

De Talent Academy, voorheen FEM Talent Academy, is een honoursprogramma van de HAN. Wil, kun en durf jij meer naast je studie? Kijk eens rond op onze site om te zien of dit programma iets voor jou is.

De Talent Academy is een verzameling enthousiaste studenten, docenten en partners uit het bedrijfsleven. 

Behalve de ervaring levert elk semester van ons tweejarige programma je ook nog 7,5 EC extra op je diploma op. In total dus 30 EC bovenop je reguliere studiepunten.

Wat ga je doen?

In ons programma komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: 

  • Data Analytics
  • Communicatie in een verandercontext
  • Innovatiemanagement
  • Óf zelfleiderschap óf academische vaardigheden

Soms werk je individueel, soms in duo's of groepen. 

Je TA-vakken worden officieel op je cijferlijst vermeld en onderscheid je je daarmee van andere studenten en startende professionals. Als je bovendien het academische traject gevolgd hebt, kun je rechtstreeks naar bepaalde masters aan de Radboud Universiteit doorstromen.

Praktische info

A-bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagen/woensdagen tussen 14.30 en 17.45 uur.  De bijeenkomsten zijn in Arnhem of in Nijmegen (verschilt per vak). Per semester zijn er zo'n 10 tot 12 bijeenkomsten (dus niet iedere week).

Wat levert het je op?

Een open deur: de Talent Academy is hartstikke leuk en leerzaam. Je werkt samen in een multidisciplinair team (je klasgenoten komen vanuit allerlei opleidingen); je doet ervaring op in de praktijk; leert analyseren, onderzoeken en anders kijken naar vraagtsukken. Maar er is meer!  Lees meer...

Voor wie is de Talent Academy?

De Talent Academy is bedoeld voor studenten die aan een aantal randvoorwaarden voldoen. Check hier of de TA voor jou toegankelijk is.   Lees meer...