HAN Talent Academy
Toolbar
header foto

What's in it for you

Een open deur: de Talent Academy is hartstikke leuk en leerzaam. Je werkt samen in een multidisciplinair team (je klasgenoten komen vanuit allerlei opleidingen); je doet ervaring op in de praktijk; leert analyseren, onderzoeken en anders kijken naar vraagtsukken. Maar er is meer!

We bieden binnen de Talent Academy 2 opleidingsroutes aan. In de tweede helft van de TA volg je een door jou gekozen route. De keuze die je hebt is: 

  • direct als steengoede professional aan het werk met extra ervaring, extra vaardigheden en extra zelfinzicht. Lees hier meer over de ‘professional excellence track’.
  •   zonder premaster naar een universitaire master doorstromen bij de Radboud Universiteit in Nijmegen. Lees hier meer over de ‘academic track’.

Onderscheid je als professional

Ontwikkelingen in het bedrijfsleven gaan heel snel. Als je afstudeert is de kennis die je in jaar 1 hebt opgedaan alweer deels verouderd. Bij de TA proberen we jou, als aankomende professional, vooral klaar te stomen om flexibel maar robuust te zijn in dit snel veranderende speelveld. Hoe doen we dat?   Lees meer...

Master bij de Radboud Universiteit

Als je de TA volgt en kiest voor de Academic Track, kun je voor een aantal bedrijfskundige, economische en communicatie-masters bij de Radboud Universiteit de verplichte pre-master overslaan.   Lees meer...