HAN Talent Academy
Toolbar
header foto

Wie, wat, waar

De Talent Academy is bedoeld voor studenten die aan een aantal randvoorwaarden voldoen. Welke voorwaarden zijn dat? Check het hieronder.

Voor wie?

  • Je bent vanaf september student in het C-, D- of E-cluster
  • Je bent student AC, BK, CE, CO, F&B, F&C, FM, FTA, HRM, L&D, LE, ORM of TP*
  • Je hebt een (pro)actieve, ondernemende, gedreven houding
  • Je bent leergierig op je vakgebied, maar ook om out of the box te leren denken en werken 
  • Je hebt geen vertraging in je eigen bacheloropleiding 

* Andere opleiding en interesse? Neem contact met ons op, dan kijken we of een maatwerktraject mogelijk is.

De hoogte van je (gemiddelde) cijfers is geen selectiecriterium: we vinden motivatie belangrijker. 

Voldoe je aan deze beschrijving? Meld je aan!

Wat - studiebelasting en tijdsinvestering

Ga er vanuit dat je eens per 1 à 2 weken (ca. 10 tot 12 keer per semester) een bijeenkomst hebt op de woensdagmiddagen van 3 uren. Daarnaast verwachten we dat je gemiddeld 5 tot 8 uur zelfstudie per week nodig heeft. De ene keer betekent dat individuele studie, een andere keer zal dat in de vorm van groepswerk zijn dat je buiten de bijeenkomsten doet. 

Voor de meeste opleidingen kunnen we het zo regelen dat je voor je reguliere opleiding geen onderwijs krijgt op de woensdagmiddag, zodat je naar de bijeenkomsten van de TA kunt komen. Een enkele keer lukt dat niet, dan kijken we hoe structureel de overlap is en of we bijvoorbeeld een alternatieve opdracht kunnen formuleren. 

Het kan ook voorkomen dat je op stage gaat en op de woensdagmiddag (structureel) afspraken, training, etc. hebt, of dat je zelfs een semester naar het buitenland gaat en om die reden niet bij de bijeenkomsten kunt zijn. In die gevallen kijken we ernaar of maatwerk mogelijk is voor jou.  

Waar?

Op dit moment zijn alle lessen nog online, maar zodra het weer kan, worden onze bijeenkomsten offline. In het eerste jaar zijn de bijeenkomsten in principe in Nijmegen. In het tweede jaar hangt het af van de route die je kiest en de samenstelling van de groep en de docenten.