HAN Talent Academy
header foto

Testimonials

Wie gingen je voor? En wat heeft het deze (oud-)studenten opgeleverd?
 

Interview met Nienke

Onze alumna Nienke Lankveld vertelt alles over haar ervaring bij de Talent Academy. Lees het hier

"De extra uitdaging die ik zocht naast mijn studie"

“Deelnemen aan de TA is voor mij echt een super besluit geweest. Het heeft mij de directe toegang tot de universiteit geboden, waar ik nu bezig ben met mijn master Marketing. Naast dat de toegang tot de master mijn hoofddoel was, heb ik enorm veel opgestoken van de sessies. Niet alleen onderzoeksvaardigheden, maar allerlei andere dingen zoals het op de hoogte zijn van trends, het leren kritisch kijken naar dingen en het zijn/vormen van een community met de andere TA-leden. Het bood mij de extra uitdaging die ik zocht naast mijn studie en ik kijk zeer positief terug op deze periode!”

- Lieke Alberts (FM, alumna)

"Als je je optimaal wil profileren, is de TA een perfecte keuze!"

"De Talent Academy helpt om het optimale uit mezelf te halen. In de praktijk ga je aan de slag met vraagstukken van echte opdrachtgevers, iets waar ik ontzettend veel energie van krijg! De projecten vergen een creatieve manier van denken, wat voor extra uitdaging zorgt. Daarnaast werk je aan je persoonlijke vaardigheden om een excellente professional te worden. Het programma geeft je ook nog eens een unieke kans om na afronding van de Bachelor direct door te stromen naar de Master. Als je je net als ik optimaal wilt profileren, is de TA een perfecte keuze!"

- Hugo Horstik (BKM, alumnus)

"Eén van de beste beslissingen tijdens mijn studie!"

Twee jaar geleden heb ik de keuze gemaakt mij aan te melden voor de Talent Academy, één van de beste beslissingen tijdens/gedurende mijn studie. De TA biedt studenten de mogelijkheid in kleine groepjes onder intensieve begeleiding een mooie stap te maken en je verder te ontwikkelen. Naast het leren kennen en samenwerken met verschillende studenten van verschillende studierichtingen leer je ook tal van mensen uit de beroepspraktijk kennen. Bovendien is het contact met docenten erg prettig. Mede omdat het TA-traject ook erg gericht is op persoonlijke ontwikkeling zijn de begeleidend docenten coachend en is er gemakkelijk, intensief en direct contact tussen de studenten en docenten. Dit leidt er dan ook toe dat jouw mening als student als zeer waardevol wordt ervaren en ook serieus wordt genomen waardoor je naast het zijn van student ook zeker uitgedaagd wordt mee te denken over de invulling en optimalisering van de TA. Naast het bieden van de mogelijkheid tot een versnelde doorstroom naar de Universiteit (Academic traject) is het ook mogelijkheid om de TA te volgen puur gericht op het verstevigen van je CV door middel van een ‘reguliere’ minor (Professional traject). De band die je in de twee jaar met je medestudenten opbouwt is uniek en waardevol voor het leven. Ook zijn er naast de reguliere bijeenkomsten op de dinsdagmiddag geregeld momenten waarin studenten van meerdere lichtingen uit meerdere jaren en begeleidend docenten onder het genot van een borrel elkaar leren kennen.

Wil je meer uit je schoolcarrière, ben je ambitieus en wil je graag andere mensen leren kennen dan is de TA zeker een aanrader.

- Bas Kroese (FM, alumnus)

"Anders dan anders"

"Voor mij heeft de Talent Academy veel uitdaging gebracht. De lessen zijn heel anders ingericht dan reguliere lessen en de opdrachten zijn vrij waardoor je zelf een creatieve invulling kunt geven. Je werkt samen met studenten van andere opleidingen, wat tot erg leuke en nieuwe inzichten leidt! Als je op een innovatieve, uitdagende manier met je studie bezig wilt zijn en misschien een wens hebt nog door te studeren op de universiteit, dan zou ik je zeker het Talent Academy programma aanraden!"

- Maaike van der Loop (HRM, alumna)

"Ik zeg: doen!"

“De TA heeft mij de extra verbreding en uitdaging gegeven die ik zocht. Met onderwerpen als innoveren, veranderingscommunicatie en leiderschap is het een grote toevoeging voor je CV. Daarbij is het kennis maken met verschillende studenten van véél verschillende opleidingen ook een grote meerwaarde. Ik zeg: doen!”

- Job Weijkamp (LM, alumnus)