Alumni ICA

Alumni Informatica Communicatie Academie (ICA)

Van harte welkom op de alumnisite van ICA. Hopelijk kijk je met veel plezier terug op je studietijd! Deze alumnisite is in het leven geroepen om het contact tussen de alumni en docenten levend te houden en uit te bouwen.

Alumnibijeenkomst ICA in Xiamen eind 2013

Check-IT - Alumni meeting China

Verschillende ICA-studenten zijn in Xiamen geweest voor een uitdagende stage. Een aantal oud-studenten hebben daarop gekozen om in China een carrière op te bouwen. De HAN organiseerde daarom een alumni-meeting. Hoe gaat het nu met de oud Check-IT studenten in China? Michiel Puister filmde de bijeenkomst (via Vimeo).

ICA is interactief op LinkedIn!

Word lid van ICA alumni op LinkedIn!

Door regelmatig contact met medestudenten en docenten kun je jouw professionele (en persoonlijke) netwerk vergroten. Je blijft hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Informatica en Digitale communicatie. Word ook lid van onze LinkedIn-groep!

Draag je steentje bij!

We nodigen je uit om bij te dragen aan nog verder verbeteren van het onderwijs bij ICA, ook al ben je geen student meer. Wil je weten hoe? Kijk dan onder het kopje ‘Over ICA’. Ook kun je daar zien wat we allemaal aan het doen en ontwikkelen zijn voor alumni.

/themasites/han-employment/werkzoekenden/vacatures/ict-en-it/