Alumni ICA

Over ICA

Bij ICA streven we naar inspirerend onderwijs op het raakvlak van informatie, communicatie en media. Tijdens jouw studie bij de ICA werd je aangemoedigd het beste uit jezelf te halen en je kansen optimaal te benutten. Als ICA alumnus kun je dit doorgeven aan de huidige studenten!

Momenteel volgen ruim 1.700 studenten één van onze 4 opleidingen binnen de Informatica Communicatie Academie (ICA). De aanpak is kleinschalig en persoonlijk. Bij de HAN geen overvolle collegezalen. De studenten werken in kleine groepen en krijgen persoonlijke begeleiding door de studieloopbaanbegeleiders.

Alumni, schakels met de praktijk

ICA groeit ieder jaar, niet alleen in studentenaantallen, maar ook in het aanbod van post-HBO opleidingen en cursussen. ICA zoekt en krijgt hierbij steeds meer aansluiting met de praktijk. Wij hechten dan ook groot belang aan de mening van deskundigen uit de werkvelden.

Jij kunt als ICA alumni en professional hier aan bij dragen door:

  • Voor jouw bedrijf of organisatie stagiairs aan te vragen of projecten aan te bieden voor semesters
  • Gastlezingen te geven aan huidige studenten
  • Gecommitteerde te worden bij afstudeerzittingen
  • Deelnemend lid te worden van de Beroepenveldcommissie (BVC)

Jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd! Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur een mail aan Stage.ICA@han.nl en we informeren je over de mogelijkheden.

/themasites/han-employment/werkzoekenden/vacatures/ict-en-it/