HAN Complimentkaarten

HAN Complimentkaarten

Complimentenkaarten voor een collega, een trainee, een student of een goede vriend. Wat ben jij een mooi mens! Is het niet geweldig wanneer iemand je zo’n compliment geeft? Dit wil je onthouden, aan terug denken en af en toe naar kunnen kijken.

Iedereen geeft wel eens een compliment om iemand te stimuleren door te gaan, of om een spiegel voor te houden en te laten weten dat hij of zij het echt goed doet. Voor de ontvanger zijn dit kostbare momenten om te koesteren. Een gedrukt of eigen geschreven compliment zorgt ervoor dat de ontvanger nog even kan nagenieten en er af en toe eens aan terug kan denken. Dat kan nu!

Complimentenkaarten helpen je op weg

Complimenten zijn erg waardevol én leerzaam! Juist daarom ontwikkelden medewerkers van HAN Opleidingskunde, Learning & Development een goed doordachte set complimentkaarten. Er bestaan 2 verschillende soorten complimentkaarten:

  • 40 voorgedrukte complimenten op basis van de meervoudige intelligenties volgens Gardner
  • 40 lege kaartjes, waarop je zelf complimenten kunt schrijven

De kaarten zijn niet alleen beroepsmatig te gebruiken tijdens een les, training, een coachingsgesprek of na/ tijdens/ een intervisie. Ze zijn zeker ook te gebruiken in persoonlijke sfeer of voor een collega. Want, waarderen is leren is waarderen is leren is…

Maak verschil in het leven van jezelf en anderen, geef een complimentenkaart! Ga strooien met complimenten en kijk wat dat doet met de ander. Wees gul. Want zijn je lege kaartjes op? Dan bestel je gewoon weer een setje bij.

Meer weten of bestellen?

  • Wil je meer weten over de meervoudige intelligenties waar de complimentkaarten op van toepassing hebben? Klik op Meervoudige intelligenties
  • Wil je een set complimentkaarten bestellen? Bekijk hoe je dit kunt doen op Bestellen.
  • Ben je benieuwd hoe de complimentkaarten eruit zien? Bekijk een aantal exemplaren op Voorbeelden.