HAN Centrum voor Ondernemerschap

Jouw springplank naar succesvol ondernemen!

Droom jij van een eigen bedrijf? Of ben je net gestart? Of heb je een idee en wil je dit met ons nader verkennen? HAN CvO helpt je graag verder: wij zijn dé springplank naar succesvol ondernemen! We inspireren, informeren én begeleiden bij jouw toekomstig ondernemerschap! 

Wat bieden we?

We organiseren inspirerende ondernemerschapsevents, verzorgen een minor waarin je leert te ondernemen én bieden startersbegeleiding, coaching en hulp bij het verkrijgen van financiering voor je bedrijf.  Wij kunnen je indien nodig ook helpen bij het  combineren van je onderneming en je studie  en zelfs bij het stage lopen of afstuderen op je eigen bedrijf. We hebben een groot in- en extern netwerk van verschillende expertises die we met alle plezier inzetten bij de start of groei van jouw eigen bedrijf. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! We nodigen je van harte uit voor een persoonlijk gesprek om kennis met jou te maken en met jouw ondernemersdroom!

 

LAATSTE NIEUWS!

Lees meer..

Deze studenten gingen je voor & realiseerden hun droom

Laat je inspireren..

IK WIL (OOK) ONDERNEMER WORDEN

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een kop koffie en we bespreken met alle plezier hoe jouw ondernemersdroom gelanceerd kan worden.

Afspreken?

Plan zelf je afspraak, dit kan in Arnhem of in Nijmegen. 

 

Op de hoogte blijven?

Locatie & Contact

HAN Campus Arnhem: HAN CvO - Ruitenberglaan 26, ruimte A 0.25
HAN Campus Nijmegen, bezoekadres: Mercatorlaunch - Toernooiveld 100, Nijmegen

Email: cvo@han.nl