HAN Centrum voor Ondernemerschap

Jouw springplank naar succesvol ondernemen!

Droom jij van een eigen bedrijf? Of ben je net gestart? Of heb je een idee en wil je dit met ons nader verkennen? HAN CvO helpt je graag verder: wij zijn dé springplank naar succesvol ondernemen! We inspireren, informeren én begeleiden bij jouw toekomstig ondernemerschap! 

Wat bieden we?

We organiseren inspirerende ondernemerschapsevents, verzorgen een minor waarin je leert te ondernemen én bieden startersbegeleiding, coaching en hulp bij het verkrijgen van financiering voor je bedrijf.  Wij kunnen je indien nodig ook helpen bij het  combineren van je onderneming en je studie  en zelfs bij het stage lopen of afstuderen op je eigen bedrijf. We hebben een groot in- en extern netwerk van verschillende expertises die we met alle plezier inzetten bij de start of groei van jouw eigen bedrijf. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! We nodigen je van harte uit voor een persoonlijk gesprek om kennis met jou te maken en met jouw ondernemersdroom!

 

LAATSTE NIEUWS!

Lees meer..

Deze studenten gingen je voor & realiseerden hun droom

Laat je inspireren..

#WEEK 28

Michiel vd Ven haalt HBO Take off subsidie van 25.000 euro binnen!

HAN-alumnus Michiel van den Berg heeft afgelopen week €25.000 aan HBO Take off subsidie binnengehaald! Michiel heeft net (via St. Fondsbeheer Gelderland) de voucher van €2.500,- afgerond (dit bedrag heeft hij voornamelijk besteed aan inkoop van technische kennis binnen de HAN) en nu kan de doorontwikkeling van dit waardevolle concept Blindsight Alpha ook doorgang vinden.

Michiels doel is een navigatiemiddel te ontwikkelen voor blinden (een soort blindengeleide robothond, maar dan slimmer). Hij heeft zelf een progressieve oogziekte en zal op den duur zelf ook volledig blind zijn. Hij is ondernemer met grote bevlogenheid en is zelf natuurlijk het levende bewijs van de noodzaak van zijn innovatie. Deze doorontwikkeling vindt voor een belangrijk deel binnen de HAN plaats. Klik hier voor meer informatie over Blindsight Mobility

Dit is een mooi voorbeeld van echte samenwerking tussen ondernemer en HAN. Iedereen heeft hier een belangrijke bijdrage aan geleverd, Sylvia en Einte met de pitchtraining en vooral Remco met de begeleiding van de aanvraag. Wil je meer over de mogelijkheden van een HBO Take off of een subsidieaanvraag weten, klik dan hier.

Studenten van de Minor Embedded Vision Design van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen werkten afgelopen periode aan een (deel)prototype voor Blindsight Mobility. In onderstaande video vertellen ze over hun ervaringen. Wil jij ook meewerken aan ons project? Neem dan contact op met Blindsight Mobility.

 

IK WIL (OOK) ONDERNEMER WORDEN

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een kop koffie en we bespreken met alle plezier hoe jouw ondernemersdroom gelanceerd kan worden.

Afspreken?

Plan zelf je afspraak, dit kan in Arnhem of in Nijmegen. 

 

Op de hoogte blijven?

Locatie & Contact

HAN Campus Arnhem: HAN CvO - Ruitenberglaan 26, ruimte A 0.25
HAN Campus Nijmegen, bezoekadres: Mercatorlaunch - Toernooiveld 100, Nijmegen

Email: cvo@han.nl