HAN Centrum voor Ondernemerschap

Afstuderen / stage in eigen bedrijf

Wil je afstuderen of stage lopen in je eigen bedrijf? HAN CvO maakt je tijdens jouw afstudeer- of stageperiode wegwijs in ondernemersland door afstudeerbegeleiding te bieden. Zo kan je tijdens het opstarten van je bedrijf terugvallen op een adviseur.

Wat is het?

De inhoudelijke begeleiding houdt in dat de begeleider inhoudelijke feedback geeft op bedrijfsmatige plannen, zoals een ondernemingsplan of marketingplan. Maar ook op een plan van aanpak of op de AOD. De rol van de begeleider is altijd die van adviseur, nooit die van examinator.

Voor wie

  • Studenten die willen afstuderen binnen hun eigen bedrijf
  • Studenten die tijdens hun afstudeerperiode hun bedrijf willen starten
  • Studenten die stage willen lopen binnen hun eigen bedrijf

Hoe werkt het?

Toelating voor de afstudeerbegeleiding van het CvO ligt bij de opleiding die je als student volgt. Zodra je toestemming vanuit je opleiding hebt om af te studeren op je eigen bedrijf, wijst het CvO je een bedrijfsbegeleider toe.

Meer informatie?

Wil je meer weten of je aanmelden voor afstudeerbegeleiding, maak een afspraak of neem contact met ons op.

Joey Fennema, afgestudeerd op zijn eigen bedrijf Fenitas

Fenitas™ maakt het leuk om gezond te eten! Met onze natuurlijke kleurstoffen eet je maaltijden in alle kleuren van de regenboog. Van roze sushi tot aan blauwe noodles. En dat allemaal met kleurstoffen gemaakt van fruit of planten zonder enige toevoegingen.

Loopt het water jou ook in de mond? Bestel snel in de shop van Joey.