HAN Centrum voor Ondernemerschap

Ons netwerk

HAN Centrum voor Ondernemerschap beschikt over een groot netwerk in de regio. We nemen actief deel aan verschillende netwerken en zitten daardoor kort op het vuur. We kunnen dus snel schakelen om jou als ondernemer hierover te informeren en/of bij te betrekken.

Ons netwerk

 

  • ORION

ORION is een netwerkorganisatie die richt zich op start-ups die willen doorgroeien in de sectoren energie, AI, VR, robotica, smart industry en creatieve industrie. Hiervoor combineren ArtEZ, HAN, Radboud Universiteit, Saxion en Van Hall Larenstein hun bestaande netwerken. Daarmee creëren ze een veel groter speelveld voor hun ondernemende studenten. Ook Kiemt, Rabobank, Oost NL, Generation-E, Civon en provincie Gelderland nemen hieraan deel. Iedere kennisinstellingen is met zijn eigen innovaties bezig. Binnen Orion wordt de kracht van alle partners gebruikt en hierdoor ontstaat er een soort supernetwerk. Zo krijgen de beginnende ondernemers veel meer mogelijkheden voor (bij)scholing en samenwerking.
 

  • Gelderland valoriseert

Het netwerk Gelderland valoriseert wil mensen met een innovatief idee ondersteunen om het innovatieve vermogen van de regio te versterken. We versnellen het proces met succesvolle innovaties als resultaat. HAN CvO houdt voor de verschillende faculteiten van de HAN een vinger aan de pols en signaleert waar mogelijkheden onbenut worden.
 

  • Start Up Nijmegen

Succesformule voor ondernemers in de regio Nijmegen:  24/7 werkplek, boostprogramma, hulp bij bedrijfsactiviteiten en een netwerk dat je vooruit helpt! StartUp Nijmegen is een netwerk dat uiteindelijk bestaat uit enige tientallen startende bedrijfjes en evenzoveel al (veel) langer bestaande partnerondernemingen, die deskundigheid inbrengen. Allemaal hebben ze het delen van kennis en samenwerken in de meest praktische zin hoog in het vaandel. 
 

  • Mercator Launch

Mercator Launch is een pre-incubator voor  ondernemers in de vroege fase, ze zijn gevestigd op de Heyendaal Campus in Nijmegen. Het maakt niet uit of je student, onderzoeker of docent, de missie is simpel: ondernemersgeest versterken! Mercator Launch helpt je bij het ontwikkelen en laten groeien van innovatieve business ideeën en ze ondersteunen start-ups die uit deze ideeën voortkomen.

 

  • Facility Point

Facility Point biedt flexibele kantooroplossingen voor ondernemers. Denk aan een kantoorruimte voor 1 of meer personen, een vergaderruimte voor een uurtje, een trainingsruimte voor éen of meerdere dagen, of gewoon voor een adres met/zonder telefoonbeantwoording. Alles is mogelijk bij Facility Point. In samenwerking met de HAN worden ookvanaf september boeiende workshops voor ondernemers aangeboden en netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Ook de kick off van de HAN-minor Onderneem de Zakenreis! vindt plaat bij Facility Point. Aan student-ondernemers biedt Facility Point overigens deze werkplekken tegen een leuk tarief aan! Neem hiervoor contact op met  HAN CvO of rechtstreeks met Facility Point
 

  • Young business Network

In samenwerking met Facility Point Arnhem heeft HAN CvO het Young Business Network (YBN) opgericht: een nieuw netwerk van jonge (student-)ondernemers in de regio Arnhem! Het Young Business Network biedt:

- een toffe werkplek

- ervaren coaches

- interessante workshop

- kennisbijeenkomsten.

Volg je geen onderwijs op de HAN, maar ben je wel een startup, een (jonge) ondernemer of lekker ondernemend bezig, dan ben je uiteraard ook van harte welkom bij de bijeenkomsten en bij Young Business Network! Deze worden natuurlijk volgens de corona-richtlijnen georganiseerd. Houd de agenda van het Centrum voor Ondernemerschap en de agenda van Facility Point Arnhem in de gaten.

 

  • Generation E

Generation-E staat voor de nieuwe generatie van meest veelbelovende energy scale-ups. Bedrijven die iets op gang brengen. Baanbrekers. Koplopers. Met mensen die geloven in hun idee, in zichzelf en in een wereld die vrij is van fossiele brandstoffen. Mensen die hun ideeën kunnen activeren en tot een commercieel succes maken. Achter het programma staan gerenommeerde kennispartners die geloven in renderende, schone energie.

  •  Health Valley

Health Valley is het innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health. Bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden ontmoeten, verbinden en versterken elkaar via Health Valley. Door innovatie-, markt- en ondernemerskracht te bundelen, geven onze partners een onmiskenbare impuls aan de zorg.
 

  • Kiemt

Kiemt versnelt de energietransitie, de transitie naar de circulaire economie en bevordert het innovatieve ondernemersklimaat. Zo dragen wij bij aan een duurzame woon- en leefomgeving. Wij faciliteren, ondersteunen en adviseren ons netwerk van ondernemingen, overheid, onderwijs- en onderzoeks­instellingen bij complexe vraagstukken. Door het delen van onze ervaringen, bevindingen en oplossingen stimuleren we de beweging en vooruitgang.

 

 

Ingang nodig?

Voor meer info, neem contact met ons op.

Compilatie "Ode aan de verder-kijkers", eindpresentatie Gelderland Valoriseert 2017