HAN Centrum voor Ondernemerschap

Startersbegeleiding

Onze startersbegeleiding is erop gericht om jou te helpen door persoonlijke begeleiding te bieden bij het opzetten van je bedrijf of het uitwerken van je idee. Hoe dit traject eruit ziet zal verschillen per persoon en bedrijf. Deze begeleiding is gratis en krijg je van een ervaren ondernemer. Je kunt terecht in Arnhem en Nijmegen.

 

Wat is het?

Door middel van persoonlijke begeleiding helpt HAN Startersbegeleiding iedereen met ondernemersplannen op weg naar succes. Je hebt tijdens “jouw traject” een ervaren coach tot je beschikking die jou en je bedrijf op allerlei punten coacht en ondersteuning geeft. Je kunt samen je businessplan concreet maken, sparren over problemen die je tegenkomt en kijken naar de mogelijkheden van acquisitie en financiering. Bijvoorbeeld door slimme introducties in de juiste netwerken of het binnenhalen van mogelijke ondernemerssubsidies. Deelname is kosteloos.

Voor wie?

HAN Startersbegeleiding is er voor (student-)ondernemers/starters en voor HAN-alumni (tot max. 2 jaar na afstuderen) in alle fasen van hun onderneming. Het gaat zodoende van pre-starter tot opschalende organisaties met bijbehorende innovatiekredieten.

Hoe werkt het?

HAN Startersbegeleiding gaat op afspraak en de eerste afspraak is altijd een intake, deze duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Hierna kun je zelf afspraken inplannen, al naar gelang je behoefte. Vervolgafspraken duren ongeveer 1 uur per afspraak en kunnen wekelijks worden gemaakt (hoeft niet), afhankelijk van de behoefte van de starter. Voorbereiding en/of voorkennis is niet nodig, het is wel handig als je kunt duiden wat je huidige situatie is en wat je uitdagingen zijn. Maar omdat we ook gezamenlijk een  intake doen, krijgen we dit samen vaak heel goed op tafel. En goed om te weten, je kunt bij ons geen verkeerde of domme vragen stellen over je eigen onderneming.

Wil jij een afspraak?

Wanneer je via onze site een afspraak maakt, kun je kiezen uit de locaties Arnhem en Nijmegen. De afspraken vinden altijd plaats op de HAN Campus en bij het maken van de afspraak krijg je details over de exacte locatie van de afspraak in een bevestigingsmail. In de mail staat tevens een telefoonnummer en contactpersoon van de HAN Startersbegeleiding om, indien nodig, contact te kunnen opnemen.
 

Plan zelf een afspraak in Arnhem / Nijmegen, of neem contact met ons voor meer info. 

 

 

Ontmoet Luuk Pruijn van PBS BIke Leathers

"Dit bedrijf from scratch opbouwen en toewerken naar een bepaald doel, dat vind ik hartstikke gaaf om te doen. Zowel de minor Onderneem De Zakenreis! als het programma Young-in-business (Startersbegeleiding van het CvO) hebben mij hierbij enorm geholpen."

Benieuwd naar de custom design leather jackets van PBS Bike Leathers? Bezoek de shop van Luuk.

#HAN ondernemer Luuk Pruijn over PBS Bike Leathers