HAN Centrum voor Ondernemerschap

Topondernemersregeling

Steeds meer studenten op de HAN zijn naast hun (voltijd) studie aan het ondernemen. Deze combinatie van studeren en ondernemen biedt unieke ervaringen en ontwikkelingsmogelijkheden voor zowel studenten als de HAN. Toch is deze combinatie niet vanzelfsprekend.

Wat is het?

De HAN-Topndernemersregeling, geďnspireerd door de Topsportregeling, faciliteert studenten bij het combineren van ondernemen en studeren. Afhankelijk van wat jij nodig hebt als Topondernemer, komen er afspraken over flexibiliteit in het studieprogramma.

 

Voor wie?

Deze regeling is voor studentondernemers (voltijd en deeltijd) met een eigen bedrijf, met een concreet eindproduct of dienst, die minimaal een jaar actief zijn als ondernemer en aantoonbaar substantiële omzet maken.

Hoe werkt het?

Ben je ondernemer en studeer je aan de HAN? Dan kun je de status 'TopOndernemer' aanvragen. Hiervoor dien je wel te voldoen aan de criteria van de regeling. Je moet aantoonbaar succes hebben als ondernemer en voldoen aan een aantal aanvullende voorwaarden. Een beoordelingscommissie toetst je aanvraag/voorstel en kent je de TOR-status toe als je voldoet aan de voorwaarden. De beoordelingscommissie komt elke 6 weken bij elkaar om openstaande vragen te beoordelen.

Meer informatie

Wil je meer weten of de Status Topondernemer aanvragen? Plan zelf een afspraak met Karel Rietdijk of neem voor algemene vragen contact met ons op.

 

Marco Brienissen maakte gebruik voor de TOR tijdens zijn studie aan de HAN

"DE TOR HEEFT MIJ GEHOLPEN OM MEER BALANS TE KRIJGEN TUSSEN MIJN WERK, STUDIE EN PRIVÉ-LEVEN. MIJN STUDIE WERD STEEDS MEER VERWEVEN MET MIJN ONDERNEMING WAARDOOR IK MEER UITGEDAAGD WERD EN MIJN STUDIE OOK RELEVANTER WERD."

Woon je in de Neder Betuwe en wil je fitter en vitaler in het leven staan? Schrijf je in voor een proefles en ervaar wat BASE lifestyle, het bedrijf van Marco Brienissen voor je kan betekenen, klik hier