HAN Centrum voor Ondernemerschap

Young in Business

Heb jij een briljant business-idee, maar je weet niet waar je moet beginnen? Of ben je al gestart en zoek je nog inspiratie, een investeerder of een oplossing voor één van je bedrijfsvraagstukken? Dan is HAN Young In Business (YIB) er voor jou. Omdat de HAN ondernemende mensen ziet als belangrijke sleutelfiguren voor de toekomst, hebben wij voor jou alles in het werk gesteld om je te helpen een succesvol ondernemer te worden.

Succesvol ondernemen

YIB is bedoeld voor ambitieuze ondernemers (in spé) die zijn verbonden aan de HAN. Het dienstenpakket bestaat onder meer uit een helpdesk, netwerk, training, coaching en zelfs hulp bij het verkrijgen van financiering. Startersbegeleiding vanuit YIB is erop gericht om je te helpen bij het opzetten en/of verder ontwikkelen van je eigen bedrijf. Omdat de theorie nog altijd uit de praktijk komt en niet andersom, zijn er ervaren ondernemers aangesteld om jou te helpen succesvol te worden en te blijven. Indien nodig kan YIB je zelfs helpen bij het combineren van je onderneming en je studie. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Logo Young in Business

YIB-Card

Deelname aan het Young In Business programma is kosteloos. Voorwaarde is dat je student bent aan de HAN of alumnus (tot 3 jaar na afstuderen). Het maakt niet uit welke studie je volgt of in welke fase van je studie je zit. Als YIB Member ontvang je een persoonlijke YIB Card waarmee je toegang krijgt tot de vele privileges en mogelijkheden van het YIB programma.

Snel resultaat

Natuurlijk ben je druk en wil je snel resultaat, daarom hebben wij voor jou de “YIB-check” waarmee je binnen 5 minuten weet wat wij jou te bieden hebben op jouw weg naar succes.

Startersvouchers voor ondernemende studenten!

Binnen het programma Gelderland valoriseert zijn dit jaar 20 vouchers beschikbaar voor studenten en alumni met een innovatief plan voor een eigen bedrijf. Kijk hier voor meer informatie.

RVO startup website

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert Duurzaam, Agrarisch, Innovatief en Internationaal ondernemen.

RVO heeft een speciale website voor startups. Hierop staan alle relevante RVO regelingen voor startups en per programma een contactpersoon vermeld.

Topondernemersregeling

Deze regeling, geïnspireerd door de Topsportregeling, faciliteert studenten bij het combineren van ondernemen en studeren. Studenten die aantoonbaar succes hebben als ondernemer en voldoen aan een aantal aanvullende voorwaarden, komen in aanmerking voor de status “Topondernemer”. Afhankelijk van wat jij nodig hebt als Topondernemer, komen er afspraken over flexibiliteit in het studieprogramma.

Neem voor meer informatie contact op met Young in Business.

Meer informatie en aanmelden

Stuur een e-mail voor het maken van een afspraak voor startersbegeleiding.

Locatie YIB

HAN Campus Arnhem: HAN CvVO - Ruitenberglaan 26, ruimte A 0.25
HAN Campus Nijmegen: YIB Lounge - Laan van Scheut 10, ruimte F 0.05

Review Roel Bleumer
Review Rens Rovers
Review Jordy Brinkman
Revieuw Inge Carlier