HAN Centrum voor Ondernemerschap

Visie & Missie

Onze visie: De arbeidsmarkt vraagt om ondernemerschap!

Icon visie

De maatschappij is op vele fronten in transitie en dit vraagt o.a. om nieuwe business modellen, innnovaties en aangepaste strategieën en organisaties. Ook de arbeidsmarkt verandert en wij zien dat daardoor de maatschappij in toenemende mate vraagt om ondernemendheid en ondernemerschap, binnen bestaande organisaties of als zelfstandige (professional).

Wij zien onze afdeling als de springplank naar succesvol ondernemen voor alle HBO-studentondernemers. Het CvO is de kweekvijver/broedplaats, een virtuele en fysieke plek om ondernemerschap onder deze doelgroep te laten groeien en te laten ervaren. 

Binnen de HAN én daarbuiten zitten wij in de haarvaten van de organisatie om ondernemerschap bij onze studenten mogelijk te maken.

 

Onze missie: Ondernemerschap na(ast) je studie

Onze missie is om studenten te informeren en te inspireren over ondernemerschap, en om hen op te leiden en te begeleiden in hun ondernemerschap en daarmee een extra/nieuw beroepsperspectief te creëren en maatschappelijke waarde toe te voegen. Wij zijn gedreven om het verschil te maken binnen hun beroepsprofessie. 

Onze kernwaarden, gericht op succesvol ondernemen

  • Uitdagend: Persoonlijke groei gaat gepaard met grenzen verleggen. Wij dagen je uit het maximum uit jezelf en je business te halen.
  • Persoonlijk: Elke business is uniek. Onze aanpak is daarom maatwerk, gericht op jouw persoonlijke groei en ondernemerschap.
  • Toegankelijk: Wij faciliteren jouw business na(ast) je studie. In Arnhem en Nijmegen bieden we je hiervoor laagdrempelige faciliteiten.
  • Betrokken: Bij het CvO word je gezién. En we gáán voor jouw zakelijke succes. Dat doen we met passie en bevlogenheid.
  • Waardevol: We streven naar winst in de meest brede zin: waardecreatie in de context van de economie, ecologie en de maatschappij.

Deze waarden vormen de basis voor ons handelen. Onze toegevoegde waarde: wij zijn jouw springplank naar succesvol ondernemen. Het CvO vervult de functie van ondernemersloket en kan jou doorverwijzen en begeleiden naar de juiste (externe) partner en/of dienst/collega.
 

  • Voor coaching zijn wij de meest uitdagendste en reflecterendeste!
  • Voor events zijn wij de leukste en meest inspirerendste.
  • Voor financiering zijn wij de meeste toegankelijkste en rendabelste.
  • Voor netwerking zijn wij de meeste verbindendste en waardevolste.

 

Onze plannen in beeld: MISSION HANtrepreneurship