HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

Agenda

In de agenda kan je zien wat er de komende tijd allemaal op het programma staat voor ondernemerde studenten, medewerkers, kennispartners en alumni van de HAN.

 

21nov

Science Meets Business: Partnering Models: Why, what, when and how?

When it comes to partnering there is no one size fits all solution. During this month’s event we will discuss the various ways of partnering with Johnson & Johnson Innovation, one of which is the JLABS accelerator model. Why would you consider to apply for JLABS, what will your (start-up) company get out of it, when should you apply and how? Come and meet Johnson & Johnson Innovation & JLABS!

Tijd: 16:00 - 18:30 uur
Locatie:  Novio Tech Campus, Transistorweg 5 Nijmegen (Building M, Meet&Greet area)
lees verder
29nov

Student Startup 2019 event

Tijd:
Locatie:  ArtEZ Arnhem
lees verder
29nov

Student Startup

Student Startup 2019 is een Arnhems evenement, waarbij studenten op een praktische, laagdrempelige en vooral leuke manier leren wat er komt kijken bij startups en ondernemerschap. Pitchen, op een creatieve en flexibele manier problemen leren oplossen en een bedrijfsmodel opzetten zijn niet alleen belangrijk bij het beginnen van een startup. Het zijn ook belangrijke vaardigheden in een snel veranderende economie. Door studenten zo vroeg mogelijk enthousiast te maken over de mogelijkheden van ondernemerschap, hebben ze tijdens hun studie de ruimte om volop te experimenteren en zo, gewapend met het juiste gereedschap, te doen waar ze goed in zijn na hun afstuderen.

Tijd: vrijdag 29 november van 16.00 uur tot zaterdag, 30 november 18.00 uur
Locatie:  ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, Onderlangs 9 in Arnhem
lees verder
30jan

HAN Lean Event 2020

Leren door te doen en een lerende houding zijn kernelementen in het Lean denken. Niet van onze fouten leren is wellicht een van de grootste verspillingen binnen organisaties. Lean wil mensen zelf na laten denken: ‘Make people think again’. Over hun werk en alle processen die daar mee te maken hebben. Leren én doceren doen we daarom niet alleen in een training of op school, maar juist ook in het dagelijkse werk, thuis, op straat of waar dan ook.

Tijd: 11.00 tot 18.30 uur
Locatie:  HAN Campus Arnhem
lees verder