HAN
HAN
HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

Agenda

In de agenda kan je zien wat er de komende tijd allemaal op het programma staat voor ondernemerde studenten, medewerkers, kennispartners en alumni van de HAN.

18jan

TEDxYouth Nijmegen

TED(x) is een organisatie die sprekers steunt en ze een podium geeft op lokaal en internationaal niveau.

Tijd:
Locatie: Nijmegen
lees verder
29jan

Science Meets Business - Start Up Funding

De Groeiversneller is meant for startups or SME entrepreneurs based in Gelderland who want to grow their business. If the entrepreneur meets the requirements OostNL assists them with network, money and expertise.

Tijd: 15.30 tot 17.30 uur
Locatie: Novio Tech Campus, SMB Meet&Greet, building M, Transistorweg 5 Nijmegen
lees verder
31jan

HAN Lean Event 2019 - De lerende organisatie

Hoe kun je als organisatie werken aan een cultuur van continu verbeteren? Wat zijn de voorwaarden voor het realiseren van zon cultuur? Zijn er logische stappen of fases in de ontwikkeling van een continu verbeterende organisatie? Deze vragen komen aan de orde tijdens het HAN Lean event dat plaatsvindt op donderdag 31 januari 2019 op de HAN-campus in Arnhem.

Tijd: 14.30 - 18.30
Locatie: HAN-Campus, Ruitenberglaan 26, Arnhem
lees verder
14mrt

Health Valley Event 2019

Ook in 2019 zal het grootste en meest toonaangevende congres op het gebied van zorginnovatie weer plaatsvinden in Nijmegen. Tijdens de 11e editie van het Health Valley Event komen meer dan 1.200 professionals, actief binnen de zorgsector, samen om hun kennis en de nieuwste zorginnovaties met elkaar te delen. Daar wil jij toch ook bij zijn?

Tijd:
Locatie: Path Nijmegen
lees verder