HAN
HAN
HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

Agenda

In de agenda kan je zien wat er de komende tijd allemaal op het programma staat voor ondernemerde studenten, medewerkers, kennispartners en alumni van de HAN.

 

19apr

Startup Delta Summit 2018

19 april is het landelijk event (paar duizend bezoekers!) Startup Delta Summit 2018 bij IPKW in Arnhem. HAN CvVO coördineert de activiteiten van de HAN.

Tijd: 13.00 tot 20.00 uur
Locatie:  IPKW in Arnhem
lees verder
24apr

HAN Subsidiecafé

Wil je een RAAK-publiek of een RAAK-pro subsidieaanvraag in gaan dienen? Kom dan naar ons Subsidiecafé op dinsdag 24 april 2018 waar we samen met SIA de fijne kneepjes van de regelingen gaan bespreken.

Tijd: 15.15 tot 18.00 uur
Locatie:  HAN, Ruitenberglaan 31 in Arnhem
lees verder
06jun

Gelderland kijkt vooruit

We leven in een tijd van grote transities en dilemma’s, zoals mondialisering versus lokalisering en technologische innovatie versus waardering voor ambachten. De gevolgen van deze ontwikkelingen zijn groot. Dit alles heeft ook gevolgen voor hoe we in Gelderland leven, wonen en werken. Deze ontwikkelingen vragen ons om goed om te gaan met het milieu en ons prachtige landschap; om een impuls te geven aan onze economische kracht en bereikbaarheid; en om te zorgen voor een provincie voor iedere Gelderlander.

Tijd: 11.00 uur tot 21.00 uur
Locatie:  Akoesticum in Ede
lees verder