HAN

Intro dag, opening studiejaar en HAN Parade

Tijd: 12.00 tot 22.00 uur
Locatie:  HAN Campus Nijmegen

Elk jaar organiseert de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de HAN Intro, een introductie-evenement voor de nieuwe HAN studenten. Dit zijn circa 8.500 jongeren tussen de 16 en 18 jaar die aan het begin staan van een nieuwe levensfase.

De gezamenlijke HAN Intro dag vindt dit jaar plaats op donderdag 30 augustus 2018.

Op deze dag zijn er in Arnhem en Nijmegen volop activiteiten om de nieuwe studenten op een feestelijke manier kennis te laten maken met hun nieuwe studentenstad. Om Arnhem studiestad meer op de kaart te zetten, hebben de drie hogescholen van Arnhem (Van Hall Larenstein, ArtEZ Hogeschool voor de kunsten en de HAN) de handen ineen gesloten. In Arnhem zullen dus ook de nieuwe studenten van de andere hogescholen deelnemen aan deze gezamenlijke dag.

Voor HAN medewerkers is op deze dag ook de HAN Parade, met voorafgaand de Opening van het Studiejaar.