HAN

Startup24 Arnhem

Tijd: 07.55 tot 17.30 uur
Locatie:  ArtEZ in Arnhem

Startup24 is een landelijk evenement met een lokale invulling, waarbij studenten op een praktische, laagdrempelige en vooral leuke manier leren wat er komt kijken bij startups en ondernemerschap.

Pitchen, op een creatieve en flexibele manier problemen leren oplossen en een bedrijfsmodel opzetten, zijn niet alleen belangrijk bij het beginnen van een startup. Het zijn ook belangrijke vaardigheden in een snel veranderende economie. Door studenten zo vroeg mogelijk enthousiast te maken over de mogelijkheden van ondernemerschap, hebben ze tijdens hun studie de ruimte om volop te experimenteren en zo, gewapend met het juiste gereedschap, te doen waar ze goed in zijn na hun afstuderen.

En dat is precies het doel van Startup24, met een groot startup evenement in alle grote studentensteden van Nederland. Met 24 uur op de klok, vormen studenten teams, en leren door middel van interactieve workshops en games een idee om te vormen tot een gevalideerd concept en strakke startup pitch, die tijdens de finale gepresenteerd worden.

In Arnhem/Nijmegen doen de HAN, Van Hall Larenstein, ArtEZ en de RU mee. Startup24 zal dit jaar plaatsvinden bij ArtEZ in Arnhem.

07:55 - 08:00 Morning workout (Outside)
Good morning! Let’s kickoff the morning with a quick, but highly effective workout to start the day with a lot of energy!

08:00 - 08:30 Breakfast (Kitchen)

09:00 - 11:00 Designing your business model (Team office)
Based on the practical tips you have received during the workshop, it is now time to start with or to continue with designing your business model. Based on the Business Model Canvas, you will create a business model for your future company.

11:45 - 12:30 Pitching workshop (Plenary room)
An experienced pitcher or a pitch trainer will give you a lot of tips and tricks to improve your pitching skills. One or two members of a team will pitch, so the workshop is open for the ones who are going to do the end pitch.

12:30 - 13:15 Lunch (Kitchen)

13:15-15:15 Business model & end pitch (Team office)
Only 2 hours left before the clock strikes again, the finale of Startup 24. Once again, it is pitching time! In front of the same jury as at midnight, you will have 90 seconds to convince them of your business model, after which they have 120 seconds to ask quickfire questions! It is time to start preparing for your end pitch! By the way, have you already thought of a name, logo and slogan for your business?

15:30 Pitching time (Plenary room)

16:30 Closing ceremony (Plenary room)
During the closing ceremony, the team voted as ‘best team’ during Startup 24 will receive a cool prize.

17:30 Drinks (Plenary room)
To cool down after 24 hours of hard work, there is time to have drinks and snacks with participants, coaches, jury, crew, sponsors et cetera. Sit back, relax and enjoy!

Meer informatie...