HAN
HAN
HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

Agenda items

15nov2018

Science Meets Business meeting / MeetINN

Tijd: 17:00-19:00 uur (inloop vanaf 16:30 uur)
Locatie:  Novio Tech Campus, Meet&Greet ruimte, gebouw M, Transistorweg 5 Nijmegen

Thema: Internet of Things & Data Growth

We hebben te maken met een explosie van Data, hoe gaan we hier mee om?

De wijze waarop onze data wordt opgeslagen en gebruikt is de laatste jaren aanzienlijk veranderd. IoT levert een constante en groeiend stroom aan data op. De hoeveelheid data biedt echter ook prachtige kansen. De ongebreidelde groei aan informatie biedt een eindeloos aantal veranderingen en kansen voor de maatschappij, technologie, wetenschap en economie, kennis wordt vereeuwigd binnen de omvangrijke dataomgevingen.

De mogelijkheden die gebruikers hebben om data te genereren groeit met de mogelijkheden die devices- en applicatiegebruikers bieden. Hoe bewaren we deze data als gebruikelijke systemen vol dreigen te stromen en niet iedereen 100% naar een Public Cloud wenst over te gaan?

SMB en ICT Netwerk Nijmegen (INN) organiseren samen een nieuwe bijeenkomst rondom IoT & Data Growth. Spreker Harold Koenders is onafhankelijk storage specialist en schrijver van vele artikelen omtrent dit onderwerp, o.a. n vakbladen als Dutch IT Channel. Daarnaast zullen diverse ondernemers pitchen. We sluiten af met een gezellige netwerkborrel.

Kom naar deze MeetINN je bent weer helemaal op de hoogte! 

Deze bijeenkomst is in het Nederlands, toegang is gratis, maar registratie is wel gewenst. Nieuwe gasten zijn altijd welkom, dus voel je vrij om deze uitnodiging te delen met relevantie personen in je netwerk!

Meer informatie...