HAN

HAN Lean Event 2019 - De lerende organisatie

Tijd: 14.30 - 18.30
Locatie:  HAN-Campus, Ruitenberglaan 26, Arnhem

Hoe kun je als organisatie werken aan een cultuur van continu verbeteren? Wat zijn de voorwaarden voor het realiseren van zo’n cultuur? Zijn er logische stappen of fases in de ontwikkeling van een continu verbeterende organisatie? Deze vragen komen aan de orde tijdens het HAN Lean event dat plaatsvindt op donderdag 31 januari 2019 op de HAN-campus in Arnhem.

VERBETERPROJECTEN VAN STUDENTEN STAAN CENTRAAL
Studenten van de Minor Lean / WCP presenteren deze middag 30 verbeterprojecten. En we kiezen het beste HAN-verbeterproject.

EXPERTS OVER DE LERENDE ORGANISATIE
Oud-Toyota manager Isao Yoshino, zal over zijn ervaringen rond het ontwikkelen van een verbetercultuur binnen Toyota vertellen. Wilfred Knol, onderzoeker van het HAN-lectoraat Lean zal ingaan op de link tussen het implementeren van een lean structuur en het ontwikkelen van het lerende vermogen van uw medewerkers.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: Donderdag 31 januari 2019
Tijd: 14.30 - 18.30
Locatie: HAN-Campus, Ruitenberglaan 26, Arnhem

DEELNAME
U kunt zich kosteloos registreren voor deelname aan het HAN Lean Event. Hopelijk tot dan!

Meer informatie...