HAN

WEEK OF Innovation in Education

Tijd:
Locatie:

De WEEK OF Innovation in Education bestaat om studenten en medewerkers binnen het onderwijs te helpen onderzoeken hoe zij een bijdrage kunnen leveren aan vernieuwingen/innovatie binnen het onderwijs. In het kader van professional governance krijgen medewerkers binnen de HAN ruimte om hun rol en verantwoordelijkheid te pakken. Maar hoe doe je dat op een manier die bij je past en waarmee je werkelijke impact hebt? Het is moeilijk ruimte en draagvlak te vinden voor vernieuwingen binnen de complexe omgeving van een grote onderwijsinstelling. Naast medewerkers zijn ook studenten betrokken bij vernieuwingen in het onderwijs (Student as Partner). Ook voor studenten is het lastig om ideeën over ‘hoe het anders kan’ een stap verder te helpen. Ze vinden het lastig om de taal te spreken van professionals en worden daardoor niet altijd gehoord.

De FutureProeftuin, Start Academy en Leren met Hoofd, Hart & Handen (HHH) bieden in samenwerking met professionals uit het werkveld een training van 5 dagen waarbinnen je onderzoek gaat doen naar jezelf. Wie wil je zijn als innovator binnen het onderwijs? Waar liggen jouw kwaliteiten en valkuilen en binnen welke fase van een innovatietraject kom jij het beste tot je recht? Deze training helpt je om in jouw praktijk of leeromgeving een daadwerkelijke bijdrage te kunnen leveren aan vernieuwingen binnen het onderwijs.

Binnen een High Intensity Training ga je samen met 15 anderen met en van elkaar leren. De training inspireert doordat het totaal anders is dan je gewend bent en doordat je leert van voorbeelden en good practices. Je wordt echter ook met jezelf geconfronteerd doordat je af en toe een spiegel voorgehouden krijgt en doordat je met aparte oefeningen uit je comfort zone gehaald wordt. Een ding is zeker… Je gaat op een andere manier kijken naar leren en onderwijs.

WANNEER
4 t/m 7 juni + terugkommiddag op 21 juni

LOCATIE:
geheim

VOOR WIE:
studenten & medewerkers (zowel docent als ondersteuner) die willen leren over hun rol als innovator van onderwijs

AANMELDEN
medewerkers: via het leerportaal van HAN Academy (zoek op 'week')
studenten: via info@weekof.nl

Meer informatie...