HAN

Future Fit Festival - Eigen Onderwijs

Tijd: 14:00 – 19:00 uur
Locatie:  Beachfabriek Nijmegen, Waalbandijk 12C, 6541 AJ Nijmegen

Onze maatschappij is continu en steeds sneller aan het veranderen. De manier waarop wij onderwijs inrichten zou daarop een antwoord moeten zijn. Maar nemen wij verantwoordelijkheid (response-ability) in die verandering of reageren we (re-act) slechts en herhalen we patronen die we al kennen?

Op 19 juni organiseren we de 1e editie van het Future Fit Festival. Een te gek festival waarbij we onszelf en ons onderwijs onderzoeken in relatie tot de snel veranderende wereld.

Onder het genot van hapjes, drankjes, en funky tunes onderzoeken we hoe we onszelf en ons onderwijs kunnen inrichten op de snel veranderende wereld. Luister naar sprekers als Eva Beltman, Niels den Daas en Karim Mustaghni, neem een duik in een van onze Think Tanks of doe mee aan een potje volleybal op het beachvolleybalveld!

WAT?
Tijdens het festival krijg je de ruimte om te ontdekken wat onderwijs kan betekenen, wat jij kunt betekenen en welke positie jij inneemt. Hoe leer je? Hoe creëer je een leeromgeving? Wat is het nut van onderwijsinnovatie? Wat is jouw positie in relatie tot onderwijs? Wanneer daagde jij jouw mindset voor het laatst uit?

WIE?
Een divers publiek bestaande uit makers, studenten, docenten, onderwijsinnovators, schooldirecteuren, politici en mensen met een mening over onderwijs zijn aanwezig met tal van verschillende perspectieven om ‘al wat je al kent’ door elkaar te schudden. Misschien zijn zij diegene die jou kunnen helpen met een stap in de richting van je volgende mijlpaal. Als experts in het veld zijn studenten aanwezig van de minor: Onderneem! 'De ontdekkingsreis’. Velen van hen zijn co-creators van het evenement.

Meer informatie...