HAN
HAN
HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

Nieuws

nieuws foto

NENnovation Award voor studenten

Ben jij een student aan het mbo (vierde jaar), het hbo of de universiteit? En ben jij bezig met een individueel- of teamproject dat als doel heeft om met een innovatieve oplossing de wereld te verbeteren of waar normalisatie een belang bij heeft?
Meer informatie »
nieuws foto

IGNITE is dé startersprijs voor sociaal ondernemers in Oost Nederland

IGNITE Award brengt social startups in een stroomversnelling.
Meer informatie »
nieuws foto

Is start en groei van je bedrijf moeilijk te financieren? Praat met De Groeiversneller

Is de groei van je innovatieve bedrijf moeilijk te financieren? En ben je ondernemer in de provincie Gelderland? Met een lening via programma De Groeiversneller kun je een lastige fase in je groeiplan overbruggen. E-Stone Batteries in Arnhem ontwikkelt met zo’n lening een nieuwe generatie betaalbare en duurzame nikkelijzerbatterijen.
Meer informatie »
nieuws foto

1 miljoen euro voor groene startups die bijdragen aan een betere wereld

Groene startups van over de hele wereld kunnen zich weer aanmelden voor de Postcode Lotteries Green Challenge. De competitie is uitgegroeid tot een van de grootste jaarlijkse duurzaamheidswedstrijden ter wereld.
Meer informatie »
nieuws foto

Meld jouw bedrijf aan voor Innovatie Top 100

De Innovatie Top 100 van KVK laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Innovatieve MKB ondernemers strijden elk jaar voor een plaats in de Innovatie Top 100. Ben jij op zoek naar herkenning en erkenning voor jouw innovatieve product? Wil jij de zichtbaarheid van je innovatie en bedrijf vergroten? Schrijf je dan in voor de 14e editie van de Innovatie Top 100 van KVK.
Meer informatie »
nieuws foto

Even voorstellen: twee nieuwe subsidieadviseurs bij het CvVO!

Sinds 1 februari wordt het Adviesbureau Subsidies van HAN CvVO versterkt door Han ten Berge en Mijke Dellemann.
Meer informatie »
nieuws foto

Burgemeester Marcouch bezoekt minor Onderneem de Zakenreis!

Donderdag 14 februari 2019 presenteerden studenten van de minor Onderneem de Zakenreis! de plannen voor hun bedrijf aan Burgemeester Marcouch van Arnhem. De studenten hebben de eerste twee weken van de minor gewerkt in werkcafé The Workstation.
Meer informatie »
nieuws foto

GEZOCHT: duurzame jongeren voor challangeweek 1-6 april

Ben jij een van de 10 jongeren die Gelderland gaat verduurzamen? Voor de Drawdown Scaling Challange is de Provincie Gelderland op zoek naar 10 jongeren die een week lang op een geheime locatie aan de slag gaan met het opschalen van duurzaamheidsinitiatieven om CO2 te reduceren. Hierbij krijg je hulp van CEO's en topfuncionarissen uit overheid en bedrijfsleven. Daarnaast krijg je begeleiding van een topcoach.
Meer informatie »
nieuws foto

Positieve uitslag RAAK-publiek ronde 2018 voor de HAN

In totaal werden in 2018 53 RAAK-publiek aanvragen ingediend bij het Regieorgaan SIA en was er budget voor 24 projecten. Onlangs is door de subsidieverstrekker de uitslag bekend gemaakt. Van de vier (4) door de HAN ingediende aanvragen zijn er drie (3) gehonoreerd. Daarnaast is de HAN betrokken als partner in een eveneens gehonoreerd project van Zuyd Hogeschool. Een zeer positieve uitslag voor de HAN en de betrokken onderzoekers en partners dus.
Meer informatie »
nieuws foto

Oryx Award voor opvallendste groeiprestatie naar het Arnhemse Slim Opgewekt!

De Oryx is de prijs voor de FD Gazellen met de opvallendste groeiprestatie. De jury nomineerde drie bedrijven: Techneco (producent van warmtepompen), Robin Radar (ontwikkelaar van radarsystemen) en Slim Opgewekt (verduurzaming van gebouwen).
Meer informatie »
nieuws foto

InScience 2018: podium voor HAN onderzoek

Het InScience Filmfestival zet onderzoek in de spotlights via het mooist mogelijke medium: film. De onderzoekers van de HAN dragen er vanaf de allereerste editie 2014 aan bij. Ook dit jaar was dat weer feest.
Meer informatie »
nieuws foto

GoogleBus naar de HAN: gratis workshops in online marketing

Wil jij je toekomstige carrière alvast een kickstart geven? Kom dan naar de speciale bus van de Google Digitale Werkplaats op woensdag 14 november op de HAN Campus Arnhem, Ruitenberglaan 26.
Meer informatie »
nieuws foto

Volta Energy: van studieprojecten naar energieonderneming

Ondernemer Roel Bleumer (23) biedt een alternatief voor vervuilende aggregaten. Hij richtte Volta Energy op, dat duurzame energiesystemen ontwikkelt en verhuurt. Hij begon zijn bedrijf tijdens een studie Werktuigbouwkunde op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).
Meer informatie »
nieuws foto

Het Gelderse startup ecosysteem in 1 diagram

Gelderland heeft een sterk ecosysteem voor startende en groeiende bedrijven. Het bureau Halbe&Koenraads ontwikkelde een diagram dat verschillende ecosystemen wereldwijd op een mooie en overzichtelijke manier in beeld brengt. Oost NL en Startup Gelderland maakten samen met hen een eerste versie voor Gelderland.
Meer informatie »
nieuws foto

Twee onderzoekswerkplaatsen voor leren met ICT gehonoreerd!

Er zijn vlak voor en na de zomervakantie (2018) twee onderzoekswerkplaatsen voor leren met ICT gehonoreerd waarin de HAN een grote rol speelt. Er is één werkplaats voor Primair Onderwijs (PO) en één voor het Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO). De werkplaatsen worden gefinancierd vanuit NRO subsidie. Zowel voor het PO als MBO geldt dat er landelijk gezien slechts één werkplaats rondom Leren met ICT gefinancierd kon worden. Het is voor de HAN een mooi resultaat dat beide subsidies zijn toegekend!
Meer informatie »
nieuws foto

OPROEP: Meewerken aan de Toekomstvisie op wonen en werken in Arnhem

Voor de herinrichting van het HES terrein op de grens tussen Arnhem en Oosterbeek wordt in opdracht van AMVEST gewerkt aan de visie voor een duurzame woon/werk omgeving. Hierbij zijn we ook nadrukkelijk geïnteresseerd in de onbevangen meningen, wensen en verwachtingen van jonge mensen.
Meer informatie »
nieuws foto

Gelderland meest ondernemende regio matcht goed met ambities HAN

In 2019 mag Gelderland zich samen met Asturië (Spanje) en Thessalië (Griekenland) European Entrepreneurial Region van het jaar noemen. Provincie Gelderland heeft namelijk de award voor de meest ondernemende regio in de Europese Unie gewonnen.
Meer informatie »
nieuws foto

Wie wint de Grote Pitchfinale?

Afgelopen dinsdag 19 juni 2018 was de grote Pitchfinale van het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap van de HAN.
Meer informatie »
nieuws foto

Alle Comenius Fellows 2018 van de HAN bekend

HAN haalt naast 5 Teaching Fellows ook Senior Fellow beurs binnen!
Meer informatie »
nieuws foto

Studenten opgelet: pitch voor 1 mei jouw idee over duurzame mobiliteit

Hoe verduurzamen we de mobiliteitssector in Nederland? Ben jij een ondernemende student en heb jij hét idee, concept of de technologische doorbraak in handen? Kom je idee pitchen tijdens hét evenement over duurzame mobiliteit voor professionals: het festival ‘Move on Up’!
Meer informatie »