HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

Nieuws

nieuws foto

Op weg naar samenwerkende robots in de agrosector

Een groot aantal partijen gaat de komende jaren samen met de HAN aan de slag om oplossingen te ontwikkelen voor samenwerkende robotvoertuigen in de agrosector.
Meer informatie »
nieuws foto

Deelnemers gezocht voor Dragons’Den bij WNL op NPO1

Het wereldwijd succesvolle tv-programma keert terug bij WNL op NPO1.
Meer informatie »
nieuws foto

Hero Entrepreneurs event groot succes!

Op 24 september 2019 vond het Hero Entrepreneurs event plaats op de Laan van Scheut van de HAN in Nijmegen. Doel van de avond was om ondernemerschap in Nijmegen te stimuleren en jonge ondernemers in contact te brengen met expert-ondernemers uit de regio. En dat is gelukt!
Meer informatie »
nieuws foto

Sustainable Business Challenge 2019

Studenten en starters opgelet! Wil jij naast je studie of baan praktijkervaring opdoen én wil jij bijdragen aan de verduurzaming van het bedrijfsleven? Doe dan mee aan de Sustainable Business Challenge en ga aan de slag met business cases van 5 top bedrijven: KLM, ProRail, Waternet, ForFarmers en ENGIE. Ga jij de uitdaging aan?
Meer informatie »
nieuws foto

Positieve uitslag voor de HAN bij landelijke toekenning RAAK-PRO projecten

Onlangs is de uitslag bekend gemaakt van de laatste RAAK-PRO ronde.
Meer informatie »
nieuws foto

Symposium Health: Samen het verschil maken

Met boeiende inleidingen, workshops, verhalen van ervaringsdeskundigen en een frisse omgevingswandeling inspireerde het eerste symposium Health (op donderdag 20 juni 2019) HAN’ers om vanaf vandaag bij te dragen aan de focus van Health: het verkleinen van sociaal-economische gezondheidsverschillen. Niemand twijfelde aan de noodzaak.
Meer informatie »
nieuws foto

Jan Terlouw Innovatie Prijs! Inschrijven t/m 18 augustus 2019

Ben jij de ondernemer die met duurzame innovaties de energietransitie of de circulaire economie dichterbij brengt? Of ken je die ondernemer? Geef je dan op voor de Jan Terlouw Innovatieprijs!
Meer informatie »
nieuws foto

IGNITE Award: inschrijven t/m 12 juli 2019

Zet jij met jouw business idee echte sociale verandering in gang?
Meer informatie »
nieuws foto

REGIOSTARS 2019 nominatie project KRAKE (Krachtige Kernen, Starke Dörfer) – Stemmen / LIKEN!

Het EUregionale KRAKE project (Krachtige Kernen / Starke Dörfer), een samenwerking tussen de HAN University of Applied Science en haar partners uit Nederland en Duitsland in het kader van INTERREG Deutschland Nederland, heeft ver buiten de regio de aandacht getrokken: We zijn genomineerd voor de „REGIOSTARS 2019“.
Meer informatie »
nieuws foto

HAN studenten winnen Cleantech Battle 2019 met duurzaam onderzoek

In de finale van de Cleantech Battle 2019 streden tien studententeams van Aventus, Saxion, Windesheim en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) om de bekroning van hun duurzame onderzoek.
Meer informatie »
nieuws foto

Beste ondernemerspitches voor beweegboek en Italiaanse driewielers

Op 4 juni 2019 vond op de HAN de spannende finale plaats van de beste ondernemerspitches. Tijdens een serieuze Dragons’ Den pitchten diverse jonge studentondernemers hun idee voor de jury.
Meer informatie »
nieuws foto

HAN Startup wil robotmarkt veroveren

Wat bij HAN-student Remco Hoftijzer vorig jaar begon als een idee waar hij in zijn eigen tijd zijn tanden inzette, neemt in hoog tempo serieuze vormen aan. Alles duidt erop dat hij met zijn inmiddels opgerichte bedrijf THOLIN Robots de robotmarkt gaat bestormen.
Meer informatie »
nieuws foto

Vijf HAN-teams in finale Cleantech Battle

Duurzamere spijkerbroeken, verbeterde warmtepompen, alternatieven voor plastic, een zonnetapijt in plaats van een zonnepaneel – 10 studententeams pitchen op donderdag 6 juni 2019 hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie in de finale van de Cleantech Battle. Maar liefst 5 van de 10 ideeën zijn door HAN-studententeams ingediend.
Meer informatie »
nieuws foto

NENnovation Award voor studenten

Ben jij een student aan het mbo (vierde jaar), het hbo of de universiteit? En ben jij bezig met een individueel- of teamproject dat als doel heeft om met een innovatieve oplossing de wereld te verbeteren of waar normalisatie een belang bij heeft?
Meer informatie »
nieuws foto

IGNITE is dé startersprijs voor sociaal ondernemers in Oost Nederland

IGNITE Award brengt social startups in een stroomversnelling.
Meer informatie »
nieuws foto

Is start en groei van je bedrijf moeilijk te financieren? Praat met De Groeiversneller

Is de groei van je innovatieve bedrijf moeilijk te financieren? En ben je ondernemer in de provincie Gelderland? Met een lening via programma De Groeiversneller kun je een lastige fase in je groeiplan overbruggen. E-Stone Batteries in Arnhem ontwikkelt met zo’n lening een nieuwe generatie betaalbare en duurzame nikkelijzerbatterijen.
Meer informatie »
nieuws foto

1 miljoen euro voor groene startups die bijdragen aan een betere wereld

Groene startups van over de hele wereld kunnen zich weer aanmelden voor de Postcode Lotteries Green Challenge. De competitie is uitgegroeid tot een van de grootste jaarlijkse duurzaamheidswedstrijden ter wereld.
Meer informatie »
nieuws foto

Meld jouw bedrijf aan voor Innovatie Top 100

De Innovatie Top 100 van KVK laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Innovatieve MKB ondernemers strijden elk jaar voor een plaats in de Innovatie Top 100. Ben jij op zoek naar herkenning en erkenning voor jouw innovatieve product? Wil jij de zichtbaarheid van je innovatie en bedrijf vergroten? Schrijf je dan in voor de 14e editie van de Innovatie Top 100 van KVK.
Meer informatie »
nieuws foto

Even voorstellen: twee nieuwe subsidieadviseurs bij het CvVO!

Sinds 1 februari wordt het Adviesbureau Subsidies van HAN CvVO versterkt door Han ten Berge en Mijke Dellemann.
Meer informatie »
nieuws foto

Burgemeester Marcouch bezoekt minor Onderneem de Zakenreis!

Donderdag 14 februari 2019 presenteerden studenten van de minor Onderneem de Zakenreis! de plannen voor hun bedrijf aan Burgemeester Marcouch van Arnhem. De studenten hebben de eerste twee weken van de minor gewerkt in werkcafé The Workstation.
Meer informatie »