HAN
HAN
HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

Beste ondernemerspitches voor beweegboek en Italiaanse driewielers

Op 4 juni 2019 vond op de HAN de spannende finale plaats van de beste ondernemerspitches. Tijdens een serieuze Dragons’ Den pitchten diverse jonge studentondernemers hun idee voor de jury.

Onder aanmoediging van coaches Joost Broeren en Einte Visser stonden zij op de stip om het publiek te overtuigen met hun bedrijfsverhaal. Daniël Heiltjes gaf de beste pitch van de 20 studentondernemers uit de minor de Zakenreis. Nienke te Molder en Marieke Kistemaker ontvingen namens hun team de eerste prijs in de categorie Student Company.

Dragons

Het concept van de Dragons’ Den is afgekeken van het gelijknamige Britse televisieprogramma, waarbij ondernemers hun idee presenteren voor een aantal mogelijke investeerders. Op de HAN werden de dragons gevormd door een team ondernemers en starterscoaches: Olga Fonteijn van EHR, Geert-Jan Wassink van Jong Ondernemen, Jan Scholten, van Sofora advies en Rob Reuvekamp van hogeschool Saxion. Ze onderwierpen de jong ondernemers aan kritische vragen en stemden uiteindelijk ieder “voor” of “tegen” de pitch, waarmee ze hun overtuiging lieten blijken.

Pitches

De winnaars

Lees wie de winnaars zijn in het uitgebreide artikel op het Weblog van HAN CvVO