HAN
HAN
HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

GEZOCHT: duurzame jongeren voor challangeweek 1-6 april

Ben jij een van de 10 jongeren die Gelderland gaat verduurzamen? Voor de Drawdown Scaling Challange is de Provincie Gelderland op zoek naar 10 jongeren die een week lang op een geheime locatie aan de slag gaan met het opschalen van duurzaamheidsinitiatieven om CO2 te reduceren. Hierbij krijg je hulp van CEO's en topfuncionarissen uit overheid en bedrijfsleven. Daarnaast krijg je begeleiding van een topcoach.

Ben of ken jij iemand die echt gedreven is om een impact te maken en beschikbaar is in de eerste week van april? Stuur dan een mail en laat ons voor 25 februari weten welk talent jij in dit team bijdraagt: drawdown.challange@buro-einstein.nl.

Wanted stempel

Toelichting

De organisatie gaat aan de slag met (inter)nationale pilots die succesvol en CO2 reducerend bleken. 2 pilots zullen centraal staan in de week van de challenge. Een voorbeeld van een pilot is Facetalk, veilig video bellen voor zorgverleners. Zo bespaar je een deel aan zorg gerelateerde autoritten. Een ander voorbeeld van een pilot is het meenemen van een OV-fiets in alle reisplanners.

De organisatie zoekt (niet uitsluitend WO) talenten uit Gelderland. Een sterke intrinsieke motivatie voor verduurzaming is het belangrijkst.