HAN
HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

HAN Startup wil robotmarkt veroveren

Wat bij HAN-student Remco Hoftijzer vorig jaar begon als een idee waar hij in zijn eigen tijd zijn tanden inzette, neemt in hoog tempo serieuze vormen aan. Alles duidt erop dat hij met zijn inmiddels opgerichte bedrijf THOLIN Robots de robotmarkt gaat bestormen.

Remco werkt op dit moment met 10 andere studenten van verschillende HAN-opleidingen aan de ontwikkeling van een unieke productierobot. Met hulp van het HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap (CvVO) ontving hij voor zijn start-up een startersvoucher van € 2.500,-.

Het verhaal van de jonge student uit Aalten is een sprekend voorbeeld van de manier waarop de HAN (getalenteerde) studenten ruimte geeft, deuren helpt openen om ambitieuze ideeën van de grond te krijgen en ondernemerschap bevordert.

Lees verder via het Weblog van HAN CvVO.