HAN
HAN
HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

Innovatie en ondernemen vloeien in elkaar over op StartupDelta Summit

Industriepark Kleefsewaard (IPKW) in Arnhem stond donderdag 19 april in het teken van de energieke StartupDelta Summit. Op dit innovatie evenement kwamen ondernemers, overheid en onderwijs samen om kennis te delen en elkaar te inspireren. Rond de 3.000 bezoekers waande zich een dag lang in de boeiende wereld van de startups en innovatie. Ook de HAN was sterk vertegenwoordigd.

De HAN, partner van StartupDelta Summit opent in een nieuw venster, was vertegenwoordigd door maar liefst 210 studenten: 60 studenten die de minor Ondernemen & Innovatie volgen, 130 studenten Ondernemerschap & Retail Management, 20 studentinnovators en rond de 40 HAN-medewerkers.

Ondernemende minoren en workshop De Vooruitgang

Het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap (CvVO) biedt aan HAN-studenten ondernemende minoren aan. Hun lesdag was vandaag georganiseerd op de Summit: ze volgden de workshop De Vooruitgang.

Tijdens deze workshop gingen studenten in groepjes aan de slag voor echte opdrachtgevers om een plan te ontwikkelen waarmee de opdrachtgever innovatiever en een beter product of dienst kan aanbieden. Begeleiders van de "Raad van Toekomst" ondersteunden de studenten.

Meer over de StartupDelta Summit

Lees het uitgebreide verslag op HAN.nl en/of bekijk het item van Omroep Gelderland.

Logo StartupDelta Summit