HAN
HAN
HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

Studenten opgelet: pitch voor 1 mei jouw idee over duurzame mobiliteit

Hoe verduurzamen we de mobiliteitssector in Nederland? Ben jij een ondernemende student en heb jij hét idee, concept of de technologische doorbraak in handen? Kom je idee pitchen tijdens hét evenement over duurzame mobiliteit voor professionals: het festival ‘Move on Up’!

Stap op de zeepkist en pitch jouw baanbrekende idee aan het publiek van professionals. In circa 5 minuten breng je onder woorden welk probleem je aan wil pakken, wat jouw oplossing is, en wat je hiervoor nog nodig hebt om dit te realiseren.

Een mooie kans om jouw business-idee te toetsen, en te oefenen met pitchen. Ook kom je op het festival gemakkelijk in contact met professionals uit de mobiliteitssector: nationale en regionale beleidsmakers, experts, en ondernemers. En wie weet ontmoet je wel de staatssecretaris van infrastructuur en waterstaat.

Doe je mee?

Meld je vóór 1 mei aan via deze link. Vul het formulier in, en kies bij werkvorm voor pitch. Begin mei hoor je of je inzending is geaccepteerd en of je kan komen pitchen tijdens het festival. Let op: de pitches zijn studenten die een idee hebben of net beginnen als ondernemer/met een start-up. Andere partijen kunnen zich beter aanmelden voor een inspiratiesessie.

Move on Up!

In 2030 moet de CO2-uitstoot in Nederland met 49% zijn gereduceerd. Een flinke ambitie, maar zeker haalbaar als het samen gebeurt. Mobiliteit is een van de vijf sectoren die hier de schouders onder zetten. Op 31 mei 2018 organiseren het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een groot congres over duurzame mobiliteit: het festival ‘Move on Up’.

Logo Festival Duurzame Mobiliteit