HAN
HAN
HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

Ten Clarenwater Thesis Award

Ken of ben jij een student die in 2017 een excellente scriptie heeft geschreven op het gebied van familiebedrijven? Of ken je iemand die zo’n student kent? Dan graag aandacht voor het volgende.

De stichting Ten Clarenwater heeft, samen met het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven van Hogeschool Windesheim, een scriptieprijs in het leven geroepen voor afstudeeronderzoeken naar familiebedrijven. Na een succesvolle eerste ronde in 2016 is het nu tijd voor de 2017-Award. Studenten die een scriptie hebben geschreven over familiebedrijven kunnen hun werk insturen en meedingen naar de Ten Clarenwater Thesis Award.

Logo Ten Clarenwater

Prijzen

Er zijn twee prijzen te vergeven: één voor een scriptie op bachelorniveau en één voor een scriptie op masterniveau. Zowel Nederlandstalige als Engelstalige scripties mogen worden ingestuurd. De winnaars worden beloond met een geldbedrag van € 2.500,= plus een publicatie in de Ten Clarenwater scriptiereeks.

Meer informatie

Alle informatie over de Award, inclusief de voorwaarden en instructie voor aanmelding, is te vinden op onze website www.tenclarenwaterthesisaward.com.