HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

Trainingen voor ondernemers

Ben je net gestart met je eigen bedrijf? Of ben je van plan binnenkort voor jezelf te beginnen? Van harte gefeliciteerd met deze keuze! Het eigen ondernemerschap is een uitdaging die kan leiden tot ontzettend veel plezier, voldoening en succes. Maar dat gaat niet vanzelf.

Trainingen IkStartSmart voor startende ondernemers

Logo IkStartSmart

IkStartSmart helpt jou op weg naar het doel dat je voor ogen hebt. Niet door voortdurend je hand vast te houden, want je bent natuurlijk niet voor niets zelfstandig ondernemer geworden. Jij geeft aan wanneer je ondersteuning nodig hebt en wij staan vervolgens voor je klaar.

In samenwerking met de Kamer van Koophandel organiseert HAN CvVO verschillende trainingen voor startende ondernemers binnen het project IkStartSmart©. Dit project biedt startende ondernemers ondersteuning en advies bij het starten van hun eigen bedrijf. Naast trainingen biedt dit project ook persoonlijke coaching, een netwerk en een adviespool.

Meer informatie vind je op de website IkStartSmart.

Startup Accelerator Gelderland: samen aan de slag met je businessplan

Logo Gelderland valoriseert

Het programma Gelderland valoriseert is initiator van: Startup Accelerator Gelderland. Het gaat om een kort, intensief traject, waarin startups worden getraind en gecoacht op hun businessplan.
Lees de flyer voor meer informatie.