HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

Voor jou

HAN CvVO ondersteunt HAN-opleidingen, -lectoraten en -centres of expertises bij hun ambities rondom valorisatie (kenniscirculatie), innoveren en ondernemerschap. Ook bieden we externe partners en het werkveld rondom de HAN een ingang voor het binnen brengen van kennis-, onderzoeks- of projectvragen.

Ingang voor HAN-studenten

Ben je student en wil je ondernemend en vernieuwend zijn? HAN CvVO biedt een aantal minoren rondom ondernemen en adviseren. Ook kun je bij ons terecht voor starters- en afstudeerbegeleiding.

Ingang voor HAN-medewerkers

Heb je een ambitie op het gebied van ondernemen en/of innoveren, dan helpen wij je graag om deze doelen waar te maken. In een eerste gesprek onderzoeken we samen hoe we van jouw plan realiteit kunnen maken.

Netwerkambassadeurs
Voor een optimale samenwerking heeft het CvVO voor elke faculteit eigen aanspreekpunten voor (subsidie)kansen, mogelijkheden, vragen én cross overs tussen faculteiten:

  • Faculteit Economie en Management: Justin Janssen
  • Faculteit Educatie: Mathilde van Wijk en Julika Verhoeven
  • Faculteit Gezondheid Gedrag en Maatschappij: Eva Verhoeven en Sylvia Bronkhorst 
  • Faculteit Techniek: Einte Visser, Elske van der Kolk en Ivo Schrijer  

Ons team staat voor je klaar.

Ingang voor bedrijven en instellingen

HAN CvVO biedt een ingang in de grote, soms complexe organisatie die de HAN is. Wij zetten jouw vraag uit bij de juiste personen binnen de HAN en brengen je graag in contact met hen. Ook als we daarvoor verschillenden faculteiten of opleidingen bij elkaar moeten brengen (cross-overs).