Educatie Collegetour

Educatie Collegetour met Pieter Derks: 4 juni

Op 4 juni is cabaretier en columnist Pieter Derks te gast bij HAN Educatie Collegetour. De Nijmegenaar zal in gesprek gaan over onderwijs en over de maatschappij waarin kinderen en jongeren onderwijs krijgen met studenten van de lerarenopleidingen, leraren van scholen in de regio en met lerarenopleiders.

Pieter Derks is bekend van televisie: van 2011 tot en met 2014 sloot hij als vaste cabaretier de week af in De Wereld Draait Door, in 2013 won hij de finale van De Slimste Mens ťn hij deed in 2015 mee aan Wie is de Mol? (en viel direct in de eerste aflevering uit). †Derks is vriendelijk, grappig ťn maatschappijkritisch: “Ik ben bezig met mijn lesvoorbereidingen, want minister Slob heeft bedacht bij grote lerarentekort de ouders voor de klas te zetten. Het mooie is dat deze oplossing universeel toepasbaar is ook. Bij te weinig buschauffeurs kunnen ook passagiers gaan sturen, bij te weinig chirurgen kunnen patiŽnten ook in elkaar gaan snijden…”

Aanmelden

Vanwege de grote belangstelling die we verwachten, is het verstandig om u aan te melden via het online aanmeldformulier. Aanvangstijd: 18.00 uur.

Programma

Datum: 4 juni Gast: Pieter Derks Tijden: Ontvangst met soep en broodje: 17.00 uur Start college: 18.00 uur Einde: 19.30 uur† Lees meer...

Door studenten voor studenten

Alleen voor studenten? Nee, vanzelfsprekend zijn docenten en onze relaties in het werkveld van harte welkom! Ook deze editie van Educatie Collegetour is georganiseerd door de studieverenigingen SV Meesterlijk, Lingua Franca, Pontifex, Blended, SV Fabulinus en alummnivereniging Kairos.