Educatie Collegetour

Online Educatie Collegetour

Pieter Derks, Eric Scherder, Diederik Jekel, Lucia Rijker, Meester Bart, Gert Biesta...... zomaar enkele sprekers die te gast waren bij eerdere edities van HAN Educatie Collegetour. Sprekers die hun kennis en ervaringen deelden, die scherpe visies hadden of een bijzondere blik op de maatschappij, het onderwijs, op talentontwikkeling of op de rol van de docent.

De gasten van HAN Educatie Collegetour worden bevraagd door een studentdie opgeleid wordttot docent. Maar ookvoor 'vragen uitde (online) zaal' is veel ruimte bij dit evenement, want daar zitten ook de lerarenopleiders endocenten die al op een school in de regio werken. Al die onderwijservaring bij elkaar zorgt ervoor dat het steeds weer een inspirerende ontmoeting is.

Wie wordt de volgende gast?

We hebben nu nog niet besloten wie onze volgende spreker wordt. Omdat het de studieverenigingen van de lerarenopleidingen van de HAN zijn die de Collegetours organiseren, is er een shortlist waar jij uit kunt kiezen. In willekeurige volgorde zijn dat:

Jij mag het zeggen!

Geef op dit voorkeursformulier aan wie jij graag als gast zou willen zien van de volgende editie van HAN Educatie Collegetour.

Programma online Collegetour

Tijden: Start college: 16.00 uur Einde: 16.45 uur Lees meer...

Door studenten voor studenten

Alleen voor studenten? Nee, vanzelfsprekend zijn docenten en onze relaties in het werkveld van harte welkom! Ook deze editie van Educatie Collegetour is georganiseerd door de studieverenigingen SV Meesterlijk, Lingua Franca, Pontifex,SV Fabulinus en alummnivereniging Kairos.