Engineering en Automotive

Deeltijdstudenten

In Nederland is een groot tekort aan ingenieurs. Een onderwijstraject waarbij werken en leren met elkaar gecombineerd worden, kan bijdragen aan een oplossing voor deze problemen.

Zoekt u technici voor uw bedrijf en kunt u geen goede mensen vinden? Denk eens aan het werven van een startende deeltijdstudent. Deze studeert 1 à 2 dagen in de week Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde bij de HAN en kan 3 dagen per week aan de slag in uw bedrijf, met vraagstukken die voor u relevant zijn. Door een startende deeltijdstudent in dienst te nemen, verkleint u het tekort aan energie-ingenieurs in uw bedrijf.

HAN Academie Engineering en Automotive ontmoet regelmatig ambitieuze techniektalenten die op zoek zijn naar een geschikte werkplek en verwijst deze door naar HAN Employment.

HAN Employment | Maakt er werk van!

HAN Employment brengt werkgevers, deeltijdstudenten en afgestudeerden in contact.


HAN Employment is er voor werkgevers én voor werkzoekenden.
Zij bieden werkgevers de kans om vacatures onder de aandacht te brengen bij alumni en bij hbo-studenten die een studie (gaan) volgen in deeltijd. Daarnaast helpen ze deeltijdstudenten bij hun oriëntatie op de arbeidsmarkt en bij het vinden van een relevante werkplek bij de studie die zij volgen.

Laat direct uw vacature delen met onze werkzoekende (aankomend) studenten:

Vacaturebank

HAN Employment biedt werkgevers in de technische sector de mogelijkheid om kosteloos vacatures voor leerwerkplekken onder de aandacht te brengen bij deeltijdstudenten. Hebt u een vacature voor een deeltijdstudent en voldoet de functie aan de gestelde voorwaarden? Meld u dan aan op onze bedrijvenportal, via bovenstaande knop.


Wilt u meer weten over de vacaturebank en de machingsmogelijkheden met kandidaten? Neem dan een kijkje op de website van HAN Employment of neem direct via de mail contact op.

Wat doet HAN Employment?