Engineering en Automotive

Aanmelden

HAN Engineering en Automotive maakt gebruik van een CRM-systeem, waarin alle door de opleiding goedgekeurde, stage- en afstudeeropdrachten van bedrijven worden geregistreerd.

Een bedrijf kan een stage- of afstudeeropdracht aanmelden door het ‘Formulier Praktijkopdracht voor HAN Engineering en Automotive’ (Word) in te vullen en deze naar het Praktijkbureau Engineering te zenden. De opdracht wordt vervolgens door de praktijkcoördinator van de betreffende opleiding beoordeeld.

Na goedkeuring wordt de opdracht door het Praktijkbureau in het CRM-systeem geplaatst. Studenten die toegang hebben tot de stageportal van dit systeem, nemen contact op met uw bedrijf wanneer zij belangstelling hebben voor de vacature.

Uw kunt uw stage- of afstudeerproject indienen, door het template op deze pagina in te vullen. Stuur dit naar praktijkbureau.engineering@han.nl.

Na het insturen van de opdracht nemen wij contact met u op!

Goed om te weten:
Studenten starten hun voorbereidingen voor stage en afstuderen meestal halverwege het semester voorafgaand aan het stage-/afstudeersemester. De invulling van uw opdracht is het meest kansrijk, wanneer deze vanaf 10 weken voor de stage- en/of afstudeerperiode beschikbaar is.