HAN
HAN
Green Capital 2018

Agenda

Heb je aanvullingen voor deze agenda, stuur een mail naar cristel.busser@han.nl

Veel te doen, veel te zien. Nijmegen is duurzaam bezig!

Congressen en symposia, festivals en acties in de wijk: tijdens Nijmegen Green Capital is het hele jaar door veel te beleven in en rondom de stad. De activiteiten vanuit Nijmegen Green Capital 2018 kun je hier vinden

22mei

HAN Global Goals Event

Net als vorig jaar wordt er op 22 mei weer een Global Goals event georganiseerd, dit event is toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over de Global Goals en hoe je daaraan zelf kunt bijdragen.

Tijd: 11.00 tot 18.00 uur
Locatie:  HAN campus Nijmegen
lees verder
24mei

Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs (NDDHO)

Dit is een evenement waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van groene ICT en duurzaamheid in hoger onderwijs en onderzoek in Nederland, centraal staan. Tevens is de NDDHO de plek waar de jaarlijkse uitslag bekend wordt gemaakt van de SustainaBul: de ranglijst van hoger onderwijsinstellingen op het gebied van duurzaamheid.

Tijd: 9.00 tot 17.00 uur (aansluitend netwerkborrel)
Locatie:  Avans te Eindhoven
lees verder
29mei

Slotconferentie: De hele school door een Groene Bril

Docenten en onderzoekers van verschillende scholen en organisaties werkten twee jaar lang aan de implementatie van de ‘Whole School Approach for Sustainability’. De opbrengsten van dit praktijkgerichte onderzoek zijn opgenomen in een wetenschappelijke rapportage én samen met de onderwijsinstellingen vertaald naar operationele producten. De inzichten van dit onderzoek en de praktische tools en producten die ontwikkeld zijn delen we graag met u op deze slotconferentie: De hele school door een Groene Bril.

Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Locatie:  Wageningen
lees verder
06jun

Energy Outlook Conferentie: Netwerkborrel Topsector Energie

Kom op donderdag 6 juni 2019 naar de Energy Outlook Conferentie. De energietransitie en het aankomende Klimaatakkoord stellen bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheden voor unieke uitdagingen. Hoe verhouden we ons tot alle essentiële veranderingen in ons energiesysteem, haar werkgebied en de mensen die hierin werkzaam zijn?

Tijd: 9.30 tot 16.30
Locatie:  Jaarbeurs Utrecht
lees verder
14jun

The SDG generation: Healing the future in a wicked present

On Thursday 13 and Friday 14 June 2019 Windesheim Honours College will host an exciting event on the role of Education and Research in sustainable development.

Tijd: 14 en 15 juni
Locatie:  Windesheim te Zwolle
lees verder