HAN
HAN
Green Capital 2018

Agenda items

18jan2019

Velocity of the Future, een TEDxYouth event

Tijd: Programma volgt
Locatie:  Nijmegen n.t.b.

Nijmegen ligt volgend jaar in één van Europa’s meest ondernemende regio (Gelderland) en is nu Green Capital van Europa. Dat succes willen we voortzetten! Jonge talenten dragen ook bij aan de toekomst”, aldus Aleksandr. Met TEDxYouth@Nijmegen hoopt de organisatie jonge influencers en rolmodellen een podium te geven zodat zij hun passie kunnen laten zien aan de regio.

“Als je op vroege leeftijd je netwerk verbreedt en in aanraking komt met verschillende wereldbeelden en expert clubs dan vormt zich dat al snel tot verantwoordelijkheid en leiderschap”. We willen onze generatiegenoten inspireren hun eigen toekomst mede vorm te geven.”

Tijdens het TEDxYouth evenement op 18 januari a.s. zullen de onderwerpen verdeeld worden over drie thema’s: Ondernemen, Verbinding en Duurzaamheid. Via het TED(x) concept zullen de verhalen met technische innovaties, entertainment of design gepresenteerd worden. Er zijn nog plekken beschikbaar om je als spreker of teamlid aan te melden. Meld je hiervoor via de website www.tedxyouthnijmegen.nl aan. Binnenkort wordt de invulling van het programma bekend gemaakt.

 

Meer informatie...