HAN
HAN
Green Capital 2018

Agenda items

08mei2019

SDG-simulatie impact game

Tijd: 18.00 uur
Locatie:  Velp, bij Van Hall Larenstein

Op woensdag  8 mei vanaf 18.00 uur wordt het spel tegelijk gespeeld door 150 deelnemers in drie units met een professionele mix van alle 5 partners om onze samenwerking op het gebied van duurzame ontwikkeling verder te verkennen aan de hand van de Sustainable Development Goals. De spin-off die we mogen verwachten is dat de partners elkaar beter leren kennen wat betreft hun ambities op regionale duurzaamheid. We hopen en verwachten dat de deelnemers meer bewust kunnen worden hoe zij vanuit hun positie actief kunnen worden voor de realisatie van de SDGs. En op die manier meer onderlinge samenwerking te kunnen realiseren op het niveau van de medewerkers en als burgers.
Dit studenten initiatief wordt van harte door VHL ondersteund en wordt begeleid door getrainde facilitators.
Maximaal aantal HAN deelnemers is 30, dus wees er snel bij! Gezien het beperkt aantal plaatsen kunnen 30 deelnemers per organisatie aangemeld worden. Denk daarbij aan diversiteit: een mix van studenten, beleidsmedewerkers, docenten, bedrijfsvoering medewerkers en financiën. De aanmelding worden gecoördineerd door het Green Office van de HAN, voor aanmelding, stuur een mail naar fabian.berndsen@han.nl. Maar first come, first serve! De belangstelling is groot voor dit Event.
Alle materialen zijn in het Engels en de Nederlandstalige facilitators communiceren ook in het Engels vanwege de mix van internationale studenten. Het is de grootste Nederlandse uitvoering van het SDG spel en zal naar verwachting de nodige aandacht genereren.

Meer informatie...