HAN
HAN
Green Capital 2018

Agenda items

22mei2019

HAN Global Goals Event

Tijd: 11.00 tot 18.00 uur
Locatie:  HAN campus Nijmegen

Tijdens dit event zullen er interactieve workshops worden gegeven rondom het thema 'verspilling in de zorg'. Daarnaast vind er een Global Goals market plaats.

Tijdens dit event leveren studenten van allerlei verschillende opleidingen samen met het bedrijfsleven een bijdrage aan de organisatie, zodat er aandacht wordt gevraagd voor de 17 Global Goals van de Verenigde Naties. Alle 17 doelen en een aantal partnerships van de doelen worden belicht. Via ingerichte stands en de standhouders vertellen deelnemers over hun bijdrage aan deze doelstellingen. Deelnemers zijn o.a. Greenpeace, Amnesty international, Guirilla kitchen, en vele andere die laten zien wat je kunt bijdragen aan een betere wereld.

HAN-studenten Verpleegkunde en Bedrijfskunde organiseren voorafgaand aan de 2e editie van het United Nations Global Goals Event een mini-congres, met als thema 'verspilling in de zorg voor arme landen'. Zij willen hiermee Global Goal 3 'goede gezondheid en welzijn voor iedereen in de wereld' onder de aandacht brengen en de verspillingen gaan hergebruiken.

Voor inhoud en programma zie onderstaande url:

Meer informatie...