HAN College of Technology

GET READY!

Om een goede profiel- en studiekeuze te maken is het belangrijk om te weten wat er allemaal mogelijk is. Bijvoorbeeld een studie binnen het interessegebied techniek, life sciences of Informatica, Media en Communicatie. Om de veelzijdigheid van techniek te ervaren organiseert het HAN College of Technology diverse activiteiten.

Overzicht

De activiteiten variėren in doelgroep van havoleerlingen uit het 1e jaar tot havoleerlingen uit het 5e jaar. Hieronder zijn de activiteiten opgesomd en kort beschreven. Klik op de activiteit voor meer informatie. Voor een totaaloverzicht kunt u de Tijdllijn voorlichting Studeer Techniek 2018-2019 raadplegen.

Doelgroep  

Activiteit Inhoud
  Techniekdag 

De Faculteit Techniek neemt met doe-activiteiten deel aan de regionale Techniekdagen in de Achterhoek, de Liemers, Arnhem en Nijmegen.

     
Meisjes onderbouw havo-vwo Girlsday Een speciale activiteit voor meisjes met leuke workshops en activiteiten.  
     
3-havo

Profielkeuzedag
(HAN- breed)

Algemene informatie over de verschillende profielen,. Deelnemers kunnen workshops volgen van het profiel naar keuze. 
     
4-havo Technology 2.0: Rondleidingen en keuzeworkshops: Ideeėn opdoen voor een technisch profielwerkstuk of wegwijs.gemaakt worden in de professionele wereld van techniek.
     
5-havo Meesterproef HAN College of Technology biedt begeleiding bij de meesterproef binnen het examenvak O&O. 
  Hulp bij profielwerkstuk Inspiratie voor een onderwerp en individuele hulp bij het uitvoeren van een technisch profielwerkstuk.