HAN
HAN
HAN College of Technology

HAN Tech Tour

De HAN Tech Tour bezoekt op afspraak scholen in het voortgezet onderwijs. In de uitschuifbare trailer kunnen leerlingen op laagdrempelige wijze kennismaken met de techniek- en ict-opleidingen van de HAN.

De HAN Tech Tour richt zich vooral op leerlingen uit havo 4 en 5 met een NT- of NG-profiel. Iedere klas gaat in de HAN Tech Truck een lesuur lang aan de slag met de activiteiten.

De HAN Tech Truck is uitgerust met allerlei speelse hands-on activiteiten om leerlingen  te laten snuffelen aan onze 5 technische werelden. Zo kunnen zij bijvoorbeeld met een VR-bril in een andere werkelijkheid stappen, een robotarm besturen, of een moordzaak oplossen met sporenonderzoek.

Maar we gaan nog een stapje verder: met een klasgenoot op de foto na het dansen op de Energy Floor, of samen met een teamgenoot met de HAN Tech Matcher spelen? Wie niet goed weet welke technische opleiding het beste past is er de HAN Tech Finder. De TechTruck heeft regelmatig nieuwe onderdelen. 

Al met al een geweldig opzwepende kennismaking met Studeer Techniek. Reden genoeg voor een exclusief kijkje achter de schermen.  

Kijk voor meer informatie op de website van de HAN Tech Tour. Interesse? Neem dan contact op met hcot@han.nl.