HAN College of Technology

HCOT start Tech Experience-seizoen

4 oktober 2016

Ruim 100 leerlingen uit 3-havo bezochten 4 oktober de eerste Tech Experience van dit studiejaar bij de HAN-faculteit Techniek.

'Kijk in je DNA'is 1 van de 7 workshops die leerlingen 3-havo kunnen kiezen tijdens de Tech Experience

Leerlingen uit 3-havo staan kort voor hun profielkeuze. Tijdens de Tech Experience wordt duidelijk welke pluspunten je met een NT- en NG-profiel hebt.

De nadruk ligt op doen en ontdekken. Na een interactieve intro rondom een Tech-game, volgden de leerlingen 2 workshops, zoals ‘Kijk in je DNA’, 'Duurzame stad', ‘Krakende kranen’ en de 'Bamboe Turbine'. Uit een aanbod van 7 workshops konden zij er 2 kiezen om te volgen.

Activiteiten voor leerlingen én hun docenten

In het schooljaar 2016-2017 staat de Tech Experience 10 keer geprogrammeerd. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor leerlingen van scholen uit het Voortgezet Onderwijs die zijn aangesloten bij HCOT, het HAN College of Technology.

Behalve de Tech Experience organiseert HCOT ook activiteiten voor leerlingen uit 4- en 5-havo, maar ook bijeenkomsten voor hun decanen, docenten en mentoren.

Iets voor uw leerlingen en voor u? Kijk voor meer informatie elders op deze website en neem contact op met projectleider Danielle.Quinten@han.nl voor meer informatie.