HAN
HAN
HAN Employment Werving en selectie, detachering en advies

HAN Employment | Maakt er werk van!

HAN Employment brengt werkgevers, duaal/deeltijdstudenten en afgestudeerden in contact.

HAN Employment is er voor werkgevers én voor werkzoekenden

HAN Employment bemiddelt al 5,5 jaar tussen werkgevers en kandidaten die een deeltijdstudie volgen bij HAN Deeltijdstudies. Per jaar matchen we zo'n 130 deeltijdstudenten en bedrijven. Dit doen we door inzet van ons netwerk én onze tools: Meet & Match, SollicitatieBoost, Vacaturebank en Adviesgesprekken.

Zo helpen we duaal/deeltijdstudenten bij hun oriëntatie op de arbeidsmarkt en bij het vinden van een relevante werkplek bij de studie die zij volgen. Tevens beheren we een vacaturebank voor afgestudeerden (alumni) van de HAN.

We bieden bedrijven de kans om vacatures onder de aandacht te brengen bij studenten van de HAN. Klik hiervoor verder naar: Ik ben werkgever.

SollicitatieBoost

Studeer je in deeltijd aan de HAN en kunnen jouw sollicitatieskills een boost gebruiken? Klik op de foto hieronder en meld je aan voor 13 én 27 maart a.s.
 

Meet & Match

Hét event waar bedrijven en duaal- en deeltijdstudenten elkaar ontmoeten! Klik op de foto hieronder voor meer info.

Direct contact

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin

==NIEUWS==

HAN Employment verbindt al 5,5 jaar bedrijven en kandidaten. We hebben inmiddels 550 matches gemaakt!

Wij zijn uitgebreid! Vanaf nu is HAN Employment ook actief voor de Faculteit Techniek. Klik hiernaast op 'Ik ben werkgever' of 'Ik ben duaal- of deelstudent' om te zien wat HAN Employment Techniek voor jou kan betekenen.
 

Stages en afstudeeropdrachten regelt u via het HAN Voorlichtingscentrum info@han.nl. Meer info vindt u hier