HAN Employment

HAN Employment | Maakt er werk van!

HAN Employment brengt werkgevers en duaal/deeltijdstudenten met elkaar in contact.

HAN Employment is er voor deeltijdstudenten en voor werkgevers.

Voor duaal en deeltijdstudenten is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Meet & Match, en de SollicitatieBoost. Ook kunnen zij zich aanmelden voor de vacaturebank of bijvoorbeeld hulp krijgen bij het opstellen van hun cv.

Bedrijven kunnen via de vacaturebank vacatures voor deeltijdstudenten onder de aandacht brengen. Bedrijven met vacatures voor deeltijdstudenten kunnen tevens ook deelnemen aan de Meet & Match. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, klik dan op de knop "Ik ben werkgever" hieronder.
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor projecten of (afstudeer)stages bij de voltijdopleidingen? Neem dan contact op met het Praktijkbureau van de betreffende opleiding.

Meet & Match

Hét event waar bedrijven en duaal- en deeltijdstudenten elkaar ontmoeten! Klik hier voor meer info of bekijk het filmpje hieronder. 

SollicitatieBoost

Tijdens deze uitdagende sollicitatietraining leer je hoe je jouw kernkwaliteiten en ontwikkelpunten kunt vertalen naar een goede pitch of sollicitatiebrief. Daarnaast oefen je een sollicitatiegesprek en krijg je tips over actualiteiten m.b.t. solliciteren. Lees meer... 

Direct contact

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin

Projecten, stages en afstudeeropdrachten

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor projecten of (afstudeer)stages bij de voltijdopleidingen? Neem dan contact op met het Praktijkbureau van de betreffende opleiding.